Menu

3-3 ude mod IF Lyseng

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
06. oktober 2018 kl. 18:17
I dag tog DS-holdet imod IF Lyseng i sæsonens tiende kamp, og det blev en underholdende kamp med seks mål og høj intensitet.

Dagens start 11’er lød som følgende: Christian Rygaard på mål. Mauricio Held, Gustav Overgaard, Casper Bæksted og Rasmus Brasch i forsvaret. På midten stod Felipe Soares, Rasmus Cramer og Kristian Gertsen. Angrebet bestod af Nicolaj Jarsmer, Morten Bruun og Jamil Faizi.

IF Lyseng er bedre end os i store dele af kampen, Lyseng sætter sig rigtigt fysisk igennem i duellerne, som vi ender ud med at tabe rigtigt mange af. Vi spiller personligt selv ikke særligt smart i første halvleg, og det ender ud med IF Lyseng scorer efter 19 minutter, et dybdeløb på vores bagkæde hvor Lyseng-spillerne kombinerer sig stærkt igennem.

Vi reducerer flot til 1-1, efter Jamil sætter sin mand af, uden på kanten hvor han herefter får spillet bolden skråt tilbage, hvor heldet er med os da Jarsmer stille og roligt kan prikke den ind. 

Vi kommer ikke på plads i organisationen, efter reduceringen hvor IF Lyseng hurtigt får reduceret til 2-1.

Pause 2-1.

I pausen bruger vi tiden på at få ændret vores system, for at stå bedre organisere, og modstå IF Lysengs styrke. Samtidigt bliver der snakket om hvad vi skal bringe ind i kampen, for at få vendt kampen. Vi skal spille hurtigere, være mere skarpe i boldomgangen, og være mere afklaret med hvad vi vil med bolden, så det ikke virker så tilfældigt.

Indledningen på 2. halvleg er lidt en stilhedskrig, da Lyseng har det resultat de vil have.

Vi kommer til at tage lidt mere initiativ på kampen - samtidigt med vi skal være opmærksomme på deres offensiv.

Efter godt 60. minutters spil beslutter vi os for at lave en dobbelt indskiftning for at bringe noget nyt energi.
Kristian Kaagh, ind - Morten Bruun, ud.
Jacob Munk, ind - Rasmus Brasch, ud.

Det giver os i den efterfølgende periode nogle scoringsmuligheder. Kaagh og Bæksted er blandt andet tæt på at reducere.

Den sidste indskiftning bringer vi med 15 minutter igen, i et forsøg på at bringe det sidste energi men også fordi vi skaber chancer.
Christian Fløjborg, ind - Mauricio Held, ud.

IF Lyseng scorer kynisk til 3-1, da de spiller igennem os og selvfølgelig udnytter det.

Det slukker ikke lyset i hajerne, der fortsat går oprejst og i virkeligheden tror på 1 point.

Vi for sat vores spil rigtigt fint op, og kommer frem til muligheder.

Kristian Kaagh får i 86. minut reduceret til 3-2, tæt under mål - jagten på det ene mål som giver et point, giver endnu mere tro på egne evner.

Kort efter Kaaghs reducering får Nicolaj Jarsmer udlignet til 3-3, da han får træffet bolden på det helt rigtige tidspunkter udenfor feltet, og lægger bolden i målet uden chance for målmanden.

Det bliver en hæsblæsende afslutning, hvor begge hold går efter sejren. Vi forsøger at gå efter sejren ved at skabe scoringsmuligheder og etablere organisationen.

Det slutter 3-3

Næste kamp er hjemme på HSM Arena, næste lørdag klokken 15.00 - Kom på stadion og støt os!! Vi jagter absolut 3 point, i bundbraget mod Lystrup IF.