Menu

Et tungt nederlag mod Åbyhøj IF - kampen blev vendt på hovedet på 25 minutter

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
14. april 2018 kl. 19:32
Tidligere i dag spillede vi ude mod Åbyhøj IF i sæsonens anden kamp. Vi tabte desværre 4-2, efter at have været foran 0-2.

I dag, lørdag, var det tid til den anden "pokalkamp" i foråret, hvor modstanderen var Åbyhøj IF.

Det var desuden Jamils sidste kamp, inden han tager på ferie. Det er endnu uvist, hvor lang tid han er afsted.

Start-11'eren bestod af Rygaard på mål, med Mauricio, Busk, Brasch og Bæksted foran sig i forsvaret. På midtbanen var Koch, Møller, Janus og Munk, mens Lasse og Kaagh lå på toppen. 

Første halvleg starter fint. Spillet bølger lidt frem og tilbage, men selvom det var to gode hold, var det ikke den kønneste kamp. Banen var nemlig ret dårlig, og der var mange huller, så det var svært at spille fodbold. 

Efter 10-12 minutter lægger Brasch en lang bold op efter Kaagh, som rykkes i trøjen og falder. Dommeren er ikke et sekund i tvivl, og der dømmes straffe. Det udnytter Lasse flot, og vi er foran 0-1!

Spillet fortsætter med at gå frem og tilbage, men der er ikke så mange store chancer. Åbyhøj spiller med lange bolde, og vores midtbane og venstre side fungerer ikke helt optimalt. I slutningen af første halvleg får Åbyhøj et gult kort for en hård tackling på Lasse.

Vi går til pause med en 0-1-føring og har en tro på, at det nok skal lykkes at få de tre point.

Åbyhøj kommer meget aggressivt ud til anden halvleg, men efter 64 minutter har vi hjørnespark. Bæksted sparker den ind til Kaagh, som har to forsøg, inden bolden lander hos Lasse, der for anden gang i kampen sparker den i kassen til 0-2. 

To minutter efter sender Åbyhøj en bold i dybden. Busk indhenter modspilleren og giver ham et skulderskub i feltet. Åbyhøj-spilleren falder til jorden, og dommeren dømmer straffe og rødt kort til Busk. Frederik Hammershøj fra Åbyhøj skyder i højre side af målet, men Rygaard når den lige nøjagtigt ikke. Der står nu 1-2.

I 20 minutter bølger det igen frem og tilbage, men Åbyhøj har lidt overtaget, eftersom de er en mand i overtal.

Efter 85 minutter sparker Rygaard bolden op af på målspark. Bolden når ned til en Åbyhøj spiller, men Felipe tager den fra ham og spiller Jamil i dybden. Jamil kan ikke komme foran forsvaren og trækker ham i armen. Selvom der er fløjtet for frispark, skyder Jamil til bolden, som ryger over mål. Efterfølgende brokker han sig også til dommeren og får et gult kort. Nu er vi altså to mand i undertal. 

Efter 87 minutter sender Åbyhøj en diagonal bold over Mauricio. Bolden ender hos en Åbyhøj-spiller, der spiller den videre til en holdkammerat, som skyder den op i højre kryds. Nu står der altså 2-2 med to minutter tilbage af den ordinære spilletid.

To minutter senere igen får vi ikke bolden clearet ordentligt. En Åbyhøj-spiller laver en stikning i venstre side til en anden spiller, der afleverer den skråt tilbage i feltet til en tredje, som sparker den fladt i det korte hjørne til 3-2.

Et minut inde i tillægstiden tager Åbyhøj et kort hjørnespark. De dribler forbi to mand og spiller bolden tilbage til en spiller, der skyder fladt i det lange hjørne og dermed afgører kampen med 4-2.

Det blev en ærgerlig afslutning på en kamp, hvor vi var det bedste hold i 65 minutter, men et rødt og et gult kort gjorde desværre, at vi kom derfra uden nogen point.

Den næste kamp er på lørdag mod Silkeborg KFUM på HSM Arena kl. 15.00. Det bliver en spændende kamp, hvor det er rigtig vigtigt for os at få point, for ikke at være for langt efter nummer et i gruppen.

Kom på stadion, og støt hajerne mod de tre point!