Menu

FC Djursland 0-3 VSK Aarhus

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
14. april 2019 kl. 16:49
Nederlag hjemme mod et effektivt VSK-hold som ligger til i toppen.

FC Djursland - VSK 0-3 (0-2)

Bagud 0-2 ved pausen mod et meget effektivt VSK-hold.

0-1 efter 40 min.
0-2 efter 43 min.

Stort set de eneste muligheder de producerede i halvlegen.

Ikke de bedste forudsætninger at skulle starte 2. Halvleg op med - men troen var der på at vi nok skulle lykkes , vi var på ingen måde udspillet af en af oprykningsfavoritterne.... syntes vores gameplan var den rigtige - nu skulle der blot skabes scoringsmuligheder! De helt åbne scoringsmuligheder, blev der desværre ikke mange af .... derfor kunne VSK sætte trumf på efter ‘79 minutter og gøre det til slutresultatet 0-3.

Forståeligt stor skuffelse hos FC Djursland efter kampe - på ingen måde udspillet - matchede VSK godt - dog ikke den mest velspillet kamp af FCD - vi skabte simpelthen ingen åbne scoringsmuligheder - VSK fik lukket godt ned over hele banen og var meget effektive - fuld fortjent at de spiller med om oprykningen til 2. Division.

Nu skal vi rette fokus på de kommende 9 finaler i Danmarksserien 3. runde starter nu hvor vi skal møde alle hold i puljen endnu en gang. Første modstander bliver allerede kommende lørdag d. 20. April hjemme mod Lyseng, som ligger i toppen - til oprykningspladsen.