Menu

FC Djursland foretager rokade i den daglige ledelse for at udbrede samarbejdet på Djursland.

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
07. juli 2018 kl. 12:01
FC Djurslands nuværende direktør Finn Pedersen får fremadrettet titel af underdirektør for FC Djursland fodbold, og Henning Meisler indtræder som ny direktør.

Fodboldoverbygningen FC Djursland har gennem de seneste år været til en del debat, men nu hvor den sportslige del begynder at tegne sig positivt, ønsker FC Djursland at udbygge forretningen og samarbejdet på Djursland.

Derfor indtræder Henning Meisler som ny direktør med ansvaret for den administrative del af FC Djursland og Finn Pedersen fortsætter som underdirektør med mere sportslige og praktiske arbejdsopgaver indenfor FC Djursland.

“Finn Pedersen har gennem en årrække været ansigt udadtil for FC Djursland fodbold, og det vil han stadig være fremadrettet,” udtaler bestyrelsesformand Bjørn Johansen.

Årsagen til at rokaden kommer netop nu, skyldes primært den sportslige succes, hvor oprykningen til Danmarksserien er blevet en realitet. “Nu hvor målsætningen om oprykning er en realitet, ønsker jeg at fokusere fuldt ud på det sportslige arbejde sammen med Nikolaj Søjmark, der fortsætter som sportschef i FC Djursland,” udtaler Finn Pedersen og fortsætter: “Nikolaj og jeg har sammen brugt rigtig mange timer på at få organisationen af FC Djursland på fode igen, og nu hvor det sportslige begynder at tegne sig positivt, ønsker jeg at give stafetten videre på de administrative opgaver. Det glæder mig, at Henning Meisler har takket ja til at overtage på den administrative del, og jeg er sikker på, at vi med Henning Meisler får en direktør, der ønsker et bredt samarbejde på Djursland.”

Henning Meisler er 39 år og er til daglig chefoptiker hos Louis Nielsen Grenaa. Henning er oprindeligt fra Haderslev og har her været vidne til, hvad et bredt samarbejde kan fører til med tilblivelsen af Sønderjyske Elite. Henning Meisler har tidligere været formand for eliteudvalget I Åstrup/Hammelev-Grenaa-håndbold, hvor han og FC Djurslands nye sponsorchef Morten Torp lærte hinanden at kende.

Jeg er beæret over at være blevet spurgt, og jeg glæder mig til samarbejdet med den øvrige ledelse af FC Djursland,” udtaler Henning Meisler.