Menu

Hajerne fik skudt Danmarksserien i gang mod IF Lyseng

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
05. august 2018 kl. 11:12
Vi startede den nye sæson i går hjemme mod IF Lyseng, men kampen endte desværre ud med et nederlag på 1-4.

FC Djursland vendte i går tilbage til Danmarksserien efter tre års fravær. Modstanderen var IF Lyseng.

Startopstillingen var som følger: Rygaard på mål og Busk, Brasch i midterforsvaret som sædvanlig og Bæksted og Jesper Sørensen på backerne. På midten var Janus og tilbagevendte Geertsen, mens Koch og Felipe var på kanterne. På toppen var Bruun og Jarsmer.

Det er en kamp, hvor vi egentlig har en fin gameplan at tage med ind til kampen, men desværre har vi ikke niveauet, der skal til for at matche et velspillende Lyseng-hold i gårsdagens Danmarksserie-kamp.

Kampen igennem gør vi det rigtig svært for os selv i flere situationer i åbent spil. Efter 16 minutters spil er vi bagud på to straffespark, der er resultatet af, at vi ikke er afklarede og konsekvente nok i vores spillestil på den sidste tredjedel af banen.

Vi bruger pausen til et par taktiske justeringer og bringer god energi ind i starten af anden halvleg.

Efter 58 minutter giver det en reducering 1-2, da Nicolaj Jarsmer har sidste fod på tæt under mål efter en indøvet standartsituation.

I jagten på momentum og en udligning spiller vi frisk til - alt at vinde, intet at tabe. Desværre slår Lyseng hårdt tilbage efter 64 minutter. De fremtvinger et frispark uden for feltet, som de kynisk sparker direkte i mål til 1-3. Efter 80 minutter bliver det til slutresultatet 1-4 - et gennembrud, der sikkert bliver omsat til scoring.

Vi er tilbage i Danmarksserien, desværre med et nederlag, mod et Lyseng-hold, der med stor sandsynlighed er at finde i top tre hele turneringen igennnem. Ingen skam at tabe til et bedre hold på dagen, men en skam at tabe kampen på den måde, som vi gør. Vi er bevidste om, hvad vi skal tilbage på træningsbanen og arbejde med, samt hvad vi skal forbedre som hold, investere og bringe i kampene.

Onsdag aften kl. 18.00 løber FC Djursland igen ind på HSM Arena, når vi i pokalturneringen tager imod Vatanspor, som vi senere også møder i Danmarksserien. Denne kamp vil ligeledes give os ny erfaring på dette niveau.

Tak for opbakningen til de mange fremmødte tilskuere.

Vi ses på onsdag, hvor en ny kamp venter. Vel mødt!

Skal du have fingre i et sæsonkort til den nye sæson? - så skynd dig ind på vores facebookside og skriv "ja tak" på opslaget her.