Menu

Målrig sejr mod Østdjurs 91 (S3)

image Foto: Allan Firgaard Jespersen
FC Djursland
05. august 2018 kl. 17:06
U19-holdet vandt ude mod Østdjurs 91 i opstartens anden træningskamp.

På et velbesøgt og grønt Trustrup Stadion skulle vi møde et formodet fysisk stærkt S3-hold fra moderklubben Østdjurs 91. Vi kender de gode forhold i Trustrup fra træningspas, mens banerne i Grenaa var lukket pga. Kattegat Cup, så vi føler os rigtig godt tilpas derude.

Vi startede med en god gang koncentreret opvarmning og godt humør hele raden rundt blandt de 16 spillere, som alle var garanteret spilletid. Possession og andenbolde samt fokus og enjoy var endnu engang nøgleordene.

Andreas startede på kassen, mens Tøtte, Vogel, Oskar og Diego var i forsvaret. På midtbanen startede Lukas, Birkedal og Ring. Lige foran dem var Oliver Jensen med Sander og debutanten Oliver HJ forrest.

Der bliver lagt lidt forsigtigt ud, men allerede efter syv minutter bliver vi spillet tynde i venstre side og vores tidligere holdkammerat kan bringe de grønne foran 1-0 - den sved! Efter 20 minutter må vi skifte keeper, da Andreas bliver skadet efter et indgreb i feltet, så der bliver debut til endnu en Oliver – Oliver Blicher på kassen. Heldigvis kommer vi hurtigt med igen. En clearing efter hjørnespark ender for fødderne af Oliver Jensen lige uden for feltet. Han sender den flot ind bag endnu en tidligere holdkammerat, Robin Arvid.

Resten af første halvleg har vi bolden og spillet mest, mens Østdjurs spiller på lange bolde til deres hurtige folk i front. Vi spiller den flot rundt, og der er mange flotte enkeltmandspræstationer. Især vores nye, yngste spiller Oliver HJ laver mange fine ting og gode returløb. Blandt andet er han kort før pausen involveret i, at Birkedal kommer til baglinjen i højre side, hvor han sender et flot indlæg til den bageste del af feltet, hvor Sander med et flot hovedstød bringer os på 1-2. Desværre når Østdjurs at få udlignet inden pausen, så 2-2 blev pausestillingen.

I pausen fik spillerne vand og ros for en god første halvleg, og der blev lovet udskiftninger, så alle ville komme på banen.

Godt fem minutter inde i anden halvleg er Birke på spil i Østdjurs felt. Han bliver fældet, så Ring må til pletten. Men respekten for Robin er måske for stor, for bolden ryger desværre over mål.

Efter 55 minutter begynder vi at skifte ud. Oliver HJ kommer ud, og Rasmus Dissing kommer ind. Kort efter bliver en Østdjurs-spiller præsenteret for et gult kort, så vi får en mulighed for at lægge ekstra pres på. Det lykkes allerede efter få minutter, hvor Dissing fra baglinjen sender bolden ind til Lukas, som sikkert bringer os foran 2-3.

Vi laver flere udskiftninger, uden det går ud over kvaliteten. Der bliver gået til vaflerne i de mange dueller, og efter 78 minutter må Lasse i bad efter et rødt kort for noget, der kunne ligne en lille hævnakt. Så var vi under pres, men da vi bliver fuldtallige, scorer Oliver Jensen sit andet mål i kampen, da han bliver spillet helt fri af Oliver HJ efter 90 minutter.

Men pga. et par afbrydelser, bl.a. en blodtud til Rasmus Dissing, var der en del tillægstid, og i det 93. minut reducerer Østdjurs. Vi holder føringen hjem, og vinder dermed fortjent 3-4 efter en kamp, der nok fysisk ligner de kampe, vi kommer til at spille i Liga 1, og sæsonstart nærmer sig.

God weekend!