Menu

Målrigt opgør mod Fuglebakken KFUM Århus

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
13. maj 2018 kl. 20:52
Tidligere i dag, søndag, vandt JS-holdet 4-3 hjemme mod Fuglebakken.
Tidligere i dag mødte JS-holdet Fuglebakken KFUM Århus hjemme på HSM Arena i den ottende spillerunde. Før denne runde lå vi på andenpladsen med to point op til førstepladsen, Silkeborg KFUM ,og et point ned til Agerbæk SF/Starup IF og Vejle B på en delt tredjeplads.
I går, lørdag, vandt Agerbæk SF/Starup IF sin kamp mod Aabyhøj, så de lagde pres på os. Samtidig skulle Silkeborg KFUM møde bundproppen Hatting-Torsted Fodbold, mens Vejle B mødte Fredericia fF, som lå andensidst. Det kunne derfor meget vel ende ud i tre point til både Silkeborg og Vejle, så vi skulle have tre point mod Fuglebakken - både for at følge med Silkeborg og for at forblive foran de to delte tredjepladser.
Vi starter også godt med to gode muligheder, inden Rasmus Møller bringer os foran 1-0 efter blot syv minutter.
Fuglebakken bliver ikke rigtigt farlige indtil lige før pausen, hvor Lasse Pallisgaard Larsen udligner for gæsterne til pausestillingen 1-1 på en løs bold i feltet.
Den stilling holdt dog ikke længe, da Rasmus Møller scorer sit andet mål i kampen ca. fem minutter inde i anden halvleg. Små ti minutter efter bringer Koch os yderligere foran med 3-1.
Fuglebakken får desuden to gule kort, så vi er 11 mod 9. Gæsterne spiller nu med tre angribere, ingen midtbane og med lange bolde.
Simon Elkjær reducerer for gæsterne til 3-2 ca. 10 minutter før tid. Det gør vores unge hold nervøst, og fem minutter efter udligner de på et selvmål fra et indlæg.
Heldigvis trykker vi på, og Mauricio scorer sejrsmålet efter 90 minutters spil i en kamp, der blev unødvendig spændende - det var dog flot fightet af gæsterne.
De tre point var meget vigtige, da vores tre oprykningskonkurrenter, som nævnt tidligere, også vandt deres kampe. Nu ligger top fire-holdene inden for tre point, mens der er seks point ned til femtepladsen, så det kunne godt ligne, at det bliver os, Silkeborg KFUM, Agerbæk SF/Starup IF og Vejle B, der kommer til at kæmpe om førstepladsen, altså den direkte oprykningsplads, og andenpladsen, som giver play-off.
Vi har nu vundet tre kampe i træk, og vi er desuden ubesejret i de seneste seks kampe. Det skal også lige nævnes, at Lasse Storvang er ligatopscorer med imponerende 10 mål i otte kampe!
Næste kamp er en topkamp ude mod tredjepladsen Agerbæk SF/Starup IF på lørdag den 19. maj kl. 13.00.
Se målene fra kampen via linket her: https://www.youtube.com/watch?v=JAIF7OwGY8s