Menu

Aarhus Fremad 2-3 FC Djursland

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
06. maj 2019 kl. 23:57
Vi ankom til Risvangen Stadion i Aarhus. Det er altid et hyggeligt sted at være, både som spiller og træner. Banen var fin og pæn, og den var klar til at spille på, stor tak til Fremads Green keeper.

Aarhus Fremad – FC Djursland
2-3 (2-2)

Vores opstilling betød at holdet skulle spille bredt og i længderetningen, da der ville være plads til de offensive wingbacks, samt at vi gerne ville have 2 faste angribere.

Sidste weekend så vi hvordan Fremad havde lukket en fodboldkamp efter 10 min. så alle mand skulle være klar til det pres som kom fra Fremads spillere.

Vi skulle forsvare som en enhed, ikke give mange dødbolde væk, tage de chancer som bød sig.

Kampen starter glimrende fra Djurslands side, vi tager fat i bolden og den arbejder.

Efter 19 minutters spil får Fremad et frispark, som bliver servet godt og til sidst ender i hovedet på Mathias Laursen som kan sende bolden i mål til 1-0.

Holdet skulle lige finde sig selv igen og de svarede godt igen, da Morten Bruun udlignede til 1-1 efter 30 minutter.

10 minutter senere blev FC Djursland udfordret endnu engang. Et hjørnespark ender efter lidt ping pong og halv skidte clearinger hos Fremad-spiller Henrik Juelsgaard og han har et fantastisk spark med hans venstre fod. Det vidste vi, men han får et godt træf på bolden fra ca 25 m, og den går i en lang bue over i det ene hjørne.

Holdet fandt hinanden igen og lige før pausen opsnappede en jagtende Morten Bruun en bold i Fremads straffesparksfelt og scorede til 2-2.

Fra anden halvlegs start pressede Fremad på dog uden at blive helt farlige. Vi lavede nogle ændringer, således at man kunne fastholde noget fart og skarphed. Frederik kom ind i stedet for Fløjborg. Munk kom ind i stedet for Janus og Oliver kom ind i stedet for Bruun. Der blev ændret lidt og Fremad undervurderede den fart som vi kunne fastholde. Med 10 minutter igen kom den omstilling, ført an af en godt spillende kaptajn Jarsmer som finder Koch. Koch får lavet en perfekt pasning ind foran mål og Oliver Jensen oversprinter hans modstander og bliver matchvinder med et meget flot mål, taget direkte fra træningsbanen.

Resultat 2-3, 3 gode point og fremragende præstation af alle spillere.