Menu

Intens herrefight gav et point mod topholdet fra Nørresundby

image Foto: Young Work Productions // Rasmus Cramer blev kampens spiller
FC Djursland
28. oktober 2018 kl. 11:49
Det hele blev næsten som forventet. En spændende herrefight, der endte ud med et point til begge hold.

Kommentar fra trænerteamet:
⁃ Vi er tilfredse og stolte efter gårdagens kamp mod Nørresundby FB, hvor vi får et point på kontoen.
⁃ Tre uafgjorte kampe, mod henholdsvis nr. et, to og tre i vores pulje i den seneste periode, vidner om, hvor meget denne FC Djursland-trup netop har flyttet sig igennem 2018.
⁃ Kombineret med det klare billede; 13 point i de seneste otte kampe og kun et nederlag!
⁃ Spillemæssigt præsterer vi på et rigtigt fint niveau. Vi er begyndt at spille stabilt Danmarksserie-fodbold. Dog i mente, at er vi ikke afklaret og tilstede kampene igennem, bliver vi kynisk straffet.

Kampens forløb:
Første halvleg byder på en mareridtsstart på kampen. En dårlig clearing i feltet havner for fødderne af en Nørresundby-spiller, der sikkert bringer udeholdet foran 0-1 efter fire minutter. Kort efter er Nørresundbys angriber fri foran målet, men denne duel vinder Rygaard.

Mauricio Held udgår med en skade, ind kommer Emil Busk.

Efter denne start stepper vi virkelig op, og god attitude i spillet giver momentum. Efter 34 minutter kommer udligningen ved Kristian Gertsen. 1-1, men det stopper ikke her frem mod pausen...

En afslutning, der danser på overliggeren; et frispark, hvor bolden bliver sendt i mål tæt under mål, men vinket for offside. Herudover flere gode gennembrud, der virkelig presser Nørresundby, som må være mest tilfreds med at gå til pausen med det ene point.

Afslutningen på første halvleg skulle bringes ind fra starten af den anden halvleg, hvilket lykkedes. Nørresundby presses, og der er optakt til flere scoringsmuligheder.

Det lykkes Nørresundby at lukke os ned i flere omgange. Denne intense periode fra det 10. minut til det 65. minut med stor attitude, mange dueller, løbevillighed og fart i boldomgangen havde tæret godt på energikontoen. Nørresundby begyndte stille og roligt at komme tilbage i kampen og får et lille overtag.

Løbende kommer der ny energi ind fra bænken:

Koch kommer ind i stedet for Smidt.

Bruun ind for Felipe.

69 minutter spillet, straffe til Nørresundby efter hånd på bolden. Rygaard lukker målet helt af og følger bolden hele vejen ud om stolpen. Dermed stadig 1-1.

Den sidste periode i kampen bliver intens - en rigtig herrefight. Begge hold forsøger at hente alle tre point, dog stadig med et lille overtag til Nørresundby, men et godt organiseret og hårdt arbejde FCD-hold lukker godt ned for deres stærke offensiv. I denne periode forsøger vi os på omstillinger, men uden held. Set over hele kampen, må vi være meste tilfreds med det ene point fra dagens kamp.

Næste kamp, og efterårets sidste, spilles lørdag d. 3. november på hjemmebane mod Viby - en kamp, hvor vi har revanche til gode efter et meget skuffende 4-2-nederlag på udebane, da stillingen kort før tid var 2-2. Vi glæder os til at tage imod Viby. Kampen skulle gerne bringe os på den rigtige side af stregen inden vinterpausen.