Menu

U19: AaB 2-2 FC Djursland

image Foto: Allan Firgaard Jepsersen
FC Djursland
02. april 2019 kl. 11:06
De unge hajer spillede søndag deres tredje kamp i forårssæsonen som endte ud med den anden uafgjorte kamp i indeværende sæson.

En tidlige morgentur til Aalborg - med afgang fra HSM Arena kl. 07:15 sommertid. Kampen skulle starte 10:15 og der er jo et stykke vej til Aalborg.

Vores start-11'er: Winther, Mikkel, Oskar, Vogel og Firgaard. Foran dem Ring, Lukas og Birkedal. Forrest Nicklas, HJ og Sander. Indskiftere Diego, Tøtte og Dissing.

Der var en strid og kold vind på langs af banen - altså en halvleg i modvind og 1 med medvind. Vi startede i modvind og Aab pressede os langt tilbage. Men vi presser også, så efter 4 minutter opsnapper Nicklas en løs tilbagelægning i Aab-forsvaret - desværre går hans afslutning lige ved siden af mål.
Efter 7 min har Winther - sæsondebutant - sin første redning.

Efter 10 min spil bliver Birkedal nedlagt lige udenfor feltet - gult til Aab og 10 minutters overtal.
Frisparket får vi ikke udnyttet, men 2 minutter senere lykkes vores pres i venstre side og Nicklas bringer os foran 0-1.

Aab kommer med stor fysik, i medvinden presser de selv om de er i undertal. Med 24 minutter spillet kan vi ikke holde dem væk mere et indlæg fra deres højre side bliver headet i mål - smukt hvis det ikke havde været mod os ... 
Kampen bølger stadig frem og tilbage, der er mange hårde dueller og vi spiller os stadig til chancer - 34 min spillet indlæg fra Birkedal som Nicklas lægger af til Ring som får en kanonafslutning, desværre har Aab-keeperen en rigtig god dag og får pareret afslutningen.
5 minutter før pausen koster et øjebliks uopmærksomhed en scoring til 2-1 på en afslutning, der ellers så helt ufarlig ud. - vi må gå til pausen nede med 2-1 - selvom Sander kort før pausen har en afslutning på overliggeren.

2. halvleg - Firgaard ud med en skade Diego ind i forvaret - vi presser med vinden i ryggen, men har svært med Aabs fysik. Vi har et par næsten-gennembrud og nogle gode forsøg, vi forsøger at få den ud over kanterne og med 10 minutter igen bliver HJ fældet i et gennembrudsforsøg - gult kort til Aab. Frisparket får vi ikke noget ud af.
82. minut. Tøtte afslutter udefra, få øjeblikke senere er Aabs nr. 4 ude med riven gult kort nr. 2 så det bliver vekslet til rødt - vi er i overtal kampen ud.
Vi får en masse indlæg og vi har mange i feltet og heldigvis er kaptajn 'Vogel med fremme og får ekspederet en udligning i kassen 2-2 men vi fortsætter presset.
Det er lige ved at gå galt da Aab er lige ved at få en friløber, men forsvaret redder os og sekunder efter har HJ en god afslutning som desværre reddes.
Efter 96 minutters spil fløjter dommeren kampen af - vi må nøjes med det ene point.

En god fight og gode takter, vi mangler lidt held og skarphed, men det skal nok komme.

På søndag kommer Hjørring på besøg - vi spiller kl. 13:00 på HSM Arena.
Tak til aller jer, der tog turen nordpå for at støtte os !