Menu

U19: Jammerbugt FC - FC Djursland

image Foto: Allan Firgaard Jespersen
FC Djursland
14. maj 2019 kl. 08:22
Der var hård fight i sigte - en kamp mod rækkens absolutte tophold - de har kun sat 2 points til - mod FC Djursland!

Efter midtugesejren mod IF Lyseng var vi også ved godt mod da vi satte os i bussen der skulle fragte os mod nord.

Rasmus Tøttrup var gledet ud af truppen - han skulle spille musik til indvielsen af letbanen, dejligt at have flere strenge at spille på. I stedet var Lasse Svit med.

Vi var blevet opgraderet til opvisningsbanen - en dejlig og stor bane og Nordjylland viste sig fra sin pæne side med solskin og ganske lidt blæst.

Jammerbugt vandt lodtrækningen og starter med bolden - de første 10 minutter presser de os hårdt - de er meget skarpe på standarder og har et par gode hovedstødsforsøg.

Vi er lidt bagefter, men efter 15 minutter kommer Oliver Jensen foran, men Jammerbugts bageste mand får fat i Olivers arm og får for det et frispark.

2 minutter senere er samme Jensen fri i Jammerbugts venstre side, han får sendt en god afslutning afsted, men målmanden redder. Efter 18 minutters spil ser det meget ud som om en Jammerbugt spiller har hånd på bolden i feltet, men ingen VAR her, så den passerer.

Der er mange tætte dueller, vi får ikke rigtig spredt spillet ud som vi gerne vil - men vi er helt med i kampen.

0-0 ved pausen.

I pausen snakker vi om at vi skal spille ud over kanterne, forsøge at spille vores spil - holde bolden i egne rækker.

Desværre lykkes det for Jammerbugt at score kort ind i 2. halvleg, vi får ikke rigtig afvist og pludselig er vi bagud med 1-0 spillet ca. 5 minutter af 2. halvleg.

Der er stadig mange hårde dueller - hårdt men fair - vi er oppe mod et rigtig dygtigt og homogent hold. Vi spiller selv rigtig godt og lykkes med at bygge spillet op, uden at vi kommer til de helt store chancer.

Så sker der det som ofte sker - Jammerbugt får et hjørnespark - de er dygtige på omstillinger - den bliver slået hårdt ind over, snittet og går i mål - vi er nede 2-0.

Vores spil hænger bedre og bedre sammen - derfor er det ærgeligt at vi på vej frem får afleveret til en Jammerbugt-spiller som hurtigt sender en laaang høj bold over Winther og så er vi nede med 3.

Vi kæmper - som altid - videre og har en del spil og lykkes faktisk også med vores spil, men udover Nicklas forsøg på indersiden af stolpen kommer vi ikke helt tæt på points.

Busturen hjem blev ikke så munter som vi havde håbet - nu må det gå ud over Randers som vi møder på Trustrup Stadion søndag, den 19. maj kl. 13:00