Menu

Busk-scoring kickstartede sejr over IF Skjold Sæby

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
19. oktober 2019 kl. 22:34
I går, lørdag den 19. oktober, besejrede hajerne IF Skjold Sæby hjemme på HSM Arena i en kamp med en god blanding af fight og flot spil.

Sidste weekend drog hajerne til Aarhus Fremad og vendte hjem fra Riisvangen med en smal 0-1-sejr. Sejren var godt nok baseret på et selvmål af hjemmeholdet, men det var alligevel en flot præstation af hajerne, hvorfor der naturligvis var genvalg til mange af spillerne, der sejrede ugen før, da det i går, lørdag den 19. oktober, gjaldt IF Skjold Sæby hjemme på HSM Arena.

Vi stillede op som følger: Anders på kassen og en trebackskæde bestående af Busk, Juhl og Brasch. Koch og Fløjborg var på fløjene, og midtbanen bestod af Cramer, Felipe og Janus. Forrest var angrebsduoen Jarsmer og Bruun. 

Kampen starter intenst ud, og få minutter inde i kampen er Fløjborg tæt på at bringe os foran, men det lykkes ikke. Det er os, der presser mest på for en scoring i første halvleg, men efter 38 minutter kombinerer gæsterne fra Sæby sig flot igennem. Det bliver en farlig chance, som de dog ikke får udbytte af. Det gør Busk til gengæld fem minutter senere, da han får sat foden på et langt indkast og sikrer os en pauseføring.

Vi er næsten kun lige kommet ud på banen igen efter pausen, inden det bliver 2-0 ved Jarsmer. Vi presser fortsat på, og 10 minutter efter 2-0-scoringen finder Cramer Bruun, som er millimeter fra at lukke kampen. 

Sæby sætter tre mand i angrebet, og det resulterer i en 2-1-reducering midt i halvlegen, som kommer ud af ingenting. Gæsternes eventuelle håb om point er dog kortvarigt, for få minutter efter peger dommeren på pletten og dømmer straffe til os. Felipe tager sig af det og scorer sikkert til 3-1.

Thor Vesthy kommer efterfølgende ind for Bruun, og selvsamme Thor kommer alene igennem kort efter men brænder desværre. Senere kommer Væggemose ind for Felipe samt Gertsen ind for Janus.

Keeper Anders har også nogle gode redninger i et par situationer, men Sæby taber efterhånden pusten og får endda en mand udvist i slutminutterne. Vi holder føringen hjem og får dermed tre vigtige og fortjente point i en kamp med en god blanding af fight og flot spil. Sejren fører os op over nedrykningsstregen og op på en femteplads, som vi deler med Kjellerup IF.

Næste lørdag møder vi andenpladsen IF Lyseng på udebane. Kan vi fortsætte den gode stime, er der mulighed for så småt at nærme sig toppen og nok vigtigst af alt tage afstand fra holdene under os.