Menu

Chancerig test mod Randers ender med remis

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
02. februar 2020 kl. 14:20

I går, lørdag den 1. februar, spillede hajerne testkamp ude mod Randers Freja. På trods af flere store scoringsmuligheder og spilovertag til sidst, endte opstartens tredje test uafgjort.

Årets tredje træningskamp på kun otte dage blev spillet lørdag ude mod Randers Freja fra Jyllandsserie 1. Det var vigtig kamptræning til de 18 hajer i truppen, heriblandt de U19-spillere, der har fået en god del spilletid i Danmarksserie-regi i denne periode.

I første halvleg har vi har flest chancer, men en solid Randers-defensiv, anført af Chris Sørensen med Superliga-erfaring for OB og Randers FC, får lukket godt ned. Randers viser sig samtidig kyniske i modsatte ende med mange folk fremad i banen, og hjemmeholdet går til pause med en 1-0-føring efter en samlet set jævnbyrdig halvleg.

Vi skifter syv mand i pausen, og undervejs i anden halvleg kommer vi foran 2-1 på to mål af Benjamin Lahn, assisteret af hhv. Janus Didriksen og Fabian Korsgaard. Randers får herefter reduceret til 2-2, selvom vi har et klart spilovertag i det meste af halvlegen. I de døende minutter har vi desuden et par helt åbne scoringsmuligheder, der desværre ikke bliver udnyttet, og vi tage derfor hjem fra det kronjyske med et uafgjort resultat i bagagen.

Allerede tirsdag venter næste og fjerde træningskamp, på hjemmebane mod Århus Fremad med kampstart kl. 18.45. Så kom ud, og oplev FC Djursland i årets første kamp på hjemmebane! Herefter vil der være kamppause frem til 22. februar. I denne periode venter der spillertruppen hårdt arbejde med den fysiske del.