Menu

Cramer-scoring sikrede et point mod Viby IF

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
11. september 2019 kl. 20:09
I lørdags tog hajerne imod Viby IF i en seksmålskamp, hvor Cramer sikrede os et point i overtiden.

Lørdag eftermiddag var hajbassinet, også kendt som HSM Arena, kulisse for en tæt og underholdende fight mellem gæsterne fra Viby og hajerne, der efter pokalexittet tidligere på ugen var sultne efter en sejr. På trods af at vi kom bagud to gange, huggede vi igen begge gange i en kamp, hvor vi på en god dag endda kunne have taget sejren. 

Vi fik os dog noget af en chokstart. Vi er knap nok kommet i gang, før vi kommer bagud, da gæsterne scorer på deres første angreb. En simpel fremlægning, hvor Busk går i duel, bliver opfanget af gæsternes angriber, som sparker bolden i en blød bue henover keeper Hjort, der må tage scoringen på sin kappe. Det var et mål med mange fejl. Ud over opspilsfejlen kunne man sætte spørgsmåltegn ved, om Juhl skulle have taget duellen fremfor Busk, samt om de centrale midtbanespillere kunne være hårdere omkring nedfaldet.

Senere kommer Lahn frem til en god chance efter en fremragende aflevering fra Væggemose, men chancen bliver ikke udnyttet til fulde. I stedet viser Viby i det 34. minut endnu en gang deres kynisme, da de bringer sig foran 0-2 på nedfald efter en standardsituation. 

Kort før pausen, får vi dog reduceret, efter at Fløjborg server en fremragende dropbold ind på hjørnespark, og Cramer scorer sikkert på nedfaldet til pauseresultat 1-2. Lige pludseligt ser det ikke helt så skidt ud!

Vi tager momentum fra anden halvlegs begyndelse, og allerede i det 47. minut udligner Jeppe Juhl på assist fra Væggemose efter to boldspil ved et hjørnespark.

Det holder dog ikke længe, for godt 10. minutter senere indtager Viby igen pladsen i førersædet med et flot langskudsmål - men hajerne gav ikke op! I det 91. minut udligner vi for anden gang, da Cramer sikrer os det ene point ved et indadskruet frispark.

Et point var bedre end nul, men med de chancer vi skabte, især efter pausen, så burde det have været tre point. Det ene point bringer os på en syvendeplads med otte point. Det er stadig tidligt på sæsonen, så især i midten af tabellen er det meget tæt. Sagt på en anden måde: vi har lige så langt til Nørresundby på ottendepladsen lige under os, som vi har til tredjepladsen, Kjellerup IF - kun to point.

På lørdag den 7. september kl. 14.00 gæster vi netop Nørresundby, der i den forgangne runde led et 0-3-nederlag til Holstebro.