Menu

DS starter op igen

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
06. januar 2020 kl. 07:00

I dag, mandag den 6. januar, starter DS-holdet op igen efter godt to måneders vinterpause. Læs her om forberedelserne og forventningerne til forårssæsonen.

Efter at have overvintret på sjettepladsen starter DS-holdet op igen i dag med forberedelserne til anden halvdel af 2019/20-sæsonen, som er vores anden sæson i Danmarksserien efter oprykningen i foråret 2018. Vi var i efteråret statistisk set et af de bedst forsvarende hold i rækken, som det hold med fjerdefærrest indkasserede mål. Cheftræner Robert Sørensen ser alligevel gerne, at vi bliver endnu sværere at score imod, uden at det går ud over vores mulighed for at kreere chancer i den anden ende.

Der er i løbet af vinterpausen sket lidt ændringer i truppen. Forsvarspiller Rasmus Brasch er returneret til Midtdjurs, mens Kristian Gertsen har måttet stoppe på grund af uddannelse. Der har endnu ikke været nogen tilgange til truppen.

Efter slutningen på efterårssæsonen udtrykte assistenttræner Jeppe Juhl Jensen holdets primære målsætning for resten af sæsonen som: "Overlevelse! Uden tvivl. Det er lige meget for mig, om det bliver som nummer to eller seks, vi skal bare være på den rigtige side af stregen." Trænerteamet ser desuden gerne, at holdet etablerer sig i Danmarksserien, som er landets fjerdeøverste fodbolddivision.

Robert og co. har en lang forberedelsestid til at gøre holdet klar på at opnå målet om overlevelse, da opstartsperioden strækker sig over godt to måneder. Træningskampe (info hertil følger) samt en minutiøs forberedelse skal gøre holdet klar til første DS-kamp efter vinterpausen, når vi møder Viby IF på udebane den 14. marts. Ifølge Robert, vil der blive arbejdet med at fremme vores egne styrker, kombineret med et øget fokus på at blive bedre taktisk.

I foråret træner truppen kl. 19:30-21:00 om mandagen (inkl. i dag) og kl. 18:00-19:30 tirsdag og torsdag.