Menu

Frisparksscoringer gav remis mod Horsens fS

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
24. februar 2020 kl. 14:30

I lørdags, den 22. februar, spillede hajerne testkamp ude mod Horsens fS' Jyllandsseriehold. Resultatet blev uafgjort i en kamp med flere gode spillemæssige momenter og to frisparksscoringer. 

Lørdag eftermiddag var hajerne draget til Horsens for at dyste mod Jyllandsserieholdet fra Horsens Forenede Sportsklubber i opstartens femte testkamp for vores vedkommende.  

Vi starter kampen godt ud med at komme foran med to inden for den første halve time, eftersom Høffe og Janus bringer os foran med to flotte frisparksscoringer. Et godt Horsens-hold får dog reduceret til 1-2 inden pausen. Kort inde i anden halvleg får Horsens udlignet til 2-2.

Vi har et par store scoringsmuligheder i løbet af anden halvleg, men hverken os eller Horsens får scoret yderligere. 2-2 var et fair resultat på en kunstbane, som ikke var egnet til fodbold på en tung regnvejrsdag i strid vind.

Cheftræner Robert Sørensen har følgende kommentarer efter kampen: "Generelt set var det en godkendt træningskamp, dog med to vidt forskellige halvlege. Formkurven peger den rigtige vej! Spillemæssigt er der flere gode momenter, dog med plads til forbedring. Vi er nødt til at være mere afklarede, når vi arbejder i organisationen, samt kyniske, så vi får kampene afgjort til vores fordel, når vi skaber scoringsmuligheder."

Næste testkamp er om fem dage, på lørdag den 29. februar, hvor vi tager imod Hobro på hjemmebane kl. 13.20.