Menu

Fysiske og taktiske fremskridt mod Odder IGF i anden test

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
29. januar 2020 kl. 20:30

I går, tirsdag den 28. januar, spillede hajerne sin anden test i opstarten. De første ugers forberedelse har gavnet os fysisk og taktisk, men der skal arbejdes med at blive farligere og mere dynamiske.

Tirsdag var hajerne draget til Odder for at fortsætte de gode takter fra første test mod Kjellerup IF tre dage før. Der var det godt nok endt med et nederlag, men der var uden tvivl flere ting at tage med videre.

Opgøret mod Odder var et perfekt match i opstartsperioden, der skal klargøre os til det kommende halvår i Danmarksserien. Odder er ligeså et DS-hold men spiller i en anden pulje.

Odder kommer godt ud til kampen og tilkæmper sig også et straffespark undervejs i første halvleg. Hjemmeholdet formår ikke at omsætte det til mål, så vi går til pause uden scoringer. I pausen skifter vi fem mand, så samtlige 16 spillere i truppen får mest optimal spilletid.

Midtvejs i anden halvleg bringer Odder sig foran 1-0. Føringsmålet var ikke ufortjent, eftersom flertallet af kampens største scoringsmuligheder tilfaldt hjemmeholdet. Vi var simpelthen ikke farlige nok på den sidste tredjedel af banen. I den kommende periode skal der derfor arbejdes med at blive mere dynamiske.

I kampens afsluttende fase bed vi dog fra os i flere omgange. Der var optakt til scoringsmuligheder, men vi fik ikke sat ordentligt slutprodukt på, så det endte desværre blot ud i en masse ufarlige standardsituationer. Det skal dog nævnes, at vi fysisk og taktisk ser vi ud til at være godt undervejs. 

Næste træningskamp er på lørdag, den 1. februar, hvor hajerne spiller ude mod Randers kl. 12.00.