Menu

Gode takter mod Kjellerup IF i første testkamp

image Foto: Flemming Zaar
FC Djursland
26. januar 2020 kl. 12:30

I går, lørdag den 25. januar, spillede hajerne sin første test i opstarten. På trods af at det blev et nederlag, er der flere ting at tage med videre, mener cheftræner Robert Sørensen.

Lørdag eftermiddag var hajerne draget til Kjellerup for at se udbyttet af de første to-tre ugers træninger i et møde mellem to Danmarksserie-mandskaber i årets første træningskamp. 

Robert Sørensen udtaler efter dagens træningskamp: "Vi kommer ud til dagens træningskamp med en god attitude, god energi i boldomgangen. Vi var faktiske rigtige gode på bolden i første halvleg. Klart spildominerende... Vi kommer frem til flere gode scoringsmuligheder, der desværre ikke bliver omsat til scoring."

I pausen skifter vi fem mand ud, for at alle 16 spillere i truppen får de 45 minutter, de var blevet lovet som minimum. Kjellerup kommer dog bedre ud efter pausen og tager sejren i sidste ende.

Robert uddyber: "Hjemmeholdet får presset os længere tilbage på banen fra starten af anden halvleg, hvilket resulterer i to scoringer. Vi kommer desværre ikke frem til det helt store i halvlegen, men vores unge hold får prøvet sig af mod et solidt Danmarksseriehold."

På trods af nederlaget ser Robert dog flere lyspunkter: "Selvom vi ikke kommer på scoringstavlen i dag, er jeg generelt tilfreds med det, jeg har set i dagens træningskamp. Jeg forventer, at vi individuelt og som hold tager god lærdom med videre."

Så er der altså ikke andet for end at komme tilbage på træningsbanen og fortsætte forberedelserne. Næste prøve er allerede i overmorgen, tirsdag den 28. januar, hvor vi møder Odder IGF på udebane kl. 18.00.