Menu

Overtidscoring sikrede sejren i sæsonåbneren

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
11. august 2019 kl. 09:00
DS-holdet sparkede den nye sæson i gang i går på hjemmebane mod Aarhus Fremad. Efter at have været bagud 1-0 til pausen, fik Nicolaj Jarsmer og Emil Busk vendt det til en sejr.

Lørdag eftermiddag var det tid til sæsonåbneren mod Aarhus Fremad. 

De startende 11 var følgende: Bredahl på kassen, og foran ham i et tremandsforsvar var Busk, Høffe og Overgaard. På midtbanen var Janus, Laursen og Cramer, mens Koch og Fløjborg lå på kanterne. På toppen var Jarsmer og onsdagens pokalhelt Benjamin Lahn. På bænken sad Gertsen, Toxbro, Westmark, Bruun og Birkedal.

Første halvleg startede jævnbyrdigt, men allerede efter tre minutter fik gæsterne en stor chance, som Bredahl tog sig godt af. Derefter sad vi på kampen og skabte store chancer til Fløjborg, Janus og Lahn, men scoringen udeblev. I halvlegens overtid smølede Busk og Bredahl lidt på bolden, og lige pludselig - stik mod spil og chancer - førte gæsterne.

I pausen havde trænerteamet travlt med peptalk efter en - hvis man ser bort fra målet - helstøbt præstation. Fra anden halvlegs start trykkede vi gæsterne i bund, og allerede efter 52 minutter udlignede Jarsmer til 1-1 efter en fremragende assist fra Søren Koch.

Vi pressede på og havde gode forsøg fra bl.a. Janus og andre. Ca. 12 minutter før tid fik Fremads anfører sit andet gule kort, og det endte i et voldsomt tryk på gæsterne. Heldigvis gav det pote i det 94. minut efter et langt indkast fra Høffe, hvor Emil Busk sparkede en returbold i kassen og sikrede sejren. Lige forinden havde Fremads keeper desuden en god redning på forsøg fra Morten Bruun.

Hvis man ser over hele kampen, var det en fortjent sejr til FCD, der sikrede de første tre point af tre mulige mod et hold, der en uge før havde storsejret i Nørresundby. Så en hjemmesejr mod Aarhus Fremad var bestemt ikke en ringe sæsonstart!

Vi takker desuden de mange fremmødte for super opbakning.

På tirsdag spiller hajerne ude imod VRI kl. 19.00 på NES Park. Kom gerne, og støt hajerne mod de tre point! #FORZAFCD