Menu

Sen Jarsmer-udligning gav et point mod IF Lyseng

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
27. oktober 2019 kl. 22:40
I forgårs, lørdag den 26. oktober, scorede Jarsmer i slutminutterne i den svære udekamp mod rækkens andenplads fra Lyseng, og vi vendte derfor hjem med et point i efterårssæsonen andensidste kamp.

Lørdag skulle hajerne forsøge at fortsætte sin gode stime med to sejre i træk mod et mindst lige så formstærkt hold fra Lyseng. 

Vi stillede op i en 3-5-2-formation med følgende 11 hajer: Bredahl på kassen, og han havde en tremandsbagkæde bestående af Busk, Juhl og Bæksted foran sig. På midten var Cramer, Felipe og Væggemose, mens Koch og Fløjborg som så mange gange før indtog fløjpositionerne. Forrest var Jarsmer og Lahn.

Kampen starter meget jævnbyrdigt ud og uden så store chancer, indtil der er spillet knapt en halv time. Jarsmer kommer alene igennem, men han får desværre ikke puttet kuglen i kassen. Kampen bliver derefter lidt urolig til gæsternes fordel, og de bringer sig også foran efter 34. minutter på en ripost efter en standardsituation. Hjemmeholdsføringen holder til pausen.

I anden halvleg lykkes vi ikke rigtig med vores offensiv. Vi skifter offensivt ind i jagten på en udligning, men det giver samtidig værterne tre-fire store chancer for at udbygge føringen til 2-0. Det lykkes dem dog ikke at lukke kampen, hvilket de skulle komme til at fortryde. Efter 89. minutter spiller Fløjborg bolden dybt i deres højre side til Jarsmer, der kører ned og lægger bolden over i det lange hjørne til kampens slutresultat 1-1.

Med det ene point ligger vi fortsat på sjettepladsen, og da IF Skjold Sæby under os samtidig tabte til Silkeborg KFUM, trak vi os en smule længere væk fra nedrykningsstregen.

I den kommende weekend er det tid til sidste kamp inden en lang vinterpause, når vi på lørdag den 2. november tager imod femtepladsen Kjellerup IF hjemme på HSM Arena.