Menu

Snæver sejr efter overtidsscoring mod Kjellerup IF

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
02. september 2019 kl. 19:18
Lørdag den 31. august fik hajerne bygget videre på den defensivt godkendte indsats fra sidste weekend ved denne gang at score et mål mere end modstanderen, da Morten Bruun sikrede os tre point i overtiden ude mod Kjellerup IF.

Efter en godkendt 0-0-kamp mod Lyseng i sidste weekend, hvor den åbne blødning, der havde været i et par kampe, blev lukket, var det lørdag eftermiddag tid til at bygge på i den anden ende, da vi gæstede Kjellerup IF.

Vi startede i en 5-4-1 med Bredahl på mål, og et midterforsvar bestående af Busk, Høffe og Juhl, mens Overgaard og Fløjborg var på backerne. Koch og Gertsen spillede kanter, og i centralt på midtbanen lå Væggemose og Cramer. Forrest var Bruun, der spillede en afgørende rolle i lørdagens kamp. Efter et kvarter ændrede vi dog til 4-1-4-1.

Vi havde, ligesom i Lyseng-kampen, først og fremmest fokus på defensiven, og det lykkedes. KIF var en del på bolden, uden nogle af holdene skabte nævneværdige chancer.

I hvert fald lige indtil det 37. minut. Et indøvet hjørnespark fra Fløjborg lå lige i panden på Jeppe Juhl, der headede os foran.

Dette holdt dog kun et minut. Vi lukkede KIF's Jannik Mehlsen indad i banen, og det takkede han for og udlignede.

Anden halvleg var lidt status quo, men vi måtte hurtigt ændre, idet Gertsen udgik og blev erstattet af Oliver Jensen. KIF var mest på bolden, men vi havde en idé om, vi kunne stjæle alle tre point. Værterne var ikke imponerende defensivt, så der var konstant muligheder for giftige omstillinger.

Vi var presset i bund det sidste kvarter, men det var samtidig en del af vores plan at stå dybt og forsøge at køre kontra. I det 91. minut stod værterne håbløst i deres restforsvar, og Bruun løb iskoldt ned og sparkede kuglen og dermed sejrsmålet i kapellet.

Det var en sejr for kollektivet, hårdt arbejde og defensiv struktur. De tre point bragte os op på en syvendeplads á point med vores to seneste modstandere, nemlig nummer seks, Lyseng, og nummer fem, Kjellerup IF.

Rækken er meget tæt, både på grund af det er tidligt på sæsonen, og fordi det formentlig er 10 rimelig jævnbyrdige hold. Der er nemlig kun tre point fra nummer to, IF Skjold Sæby, til nummer otte, Nørresundby, efter fem runder.

I morgen er det kamptid igen, når vi tager imod VSK Århus i anden runde af Sydbank Pokalen hjemme på HSM Arena kl. 17.15.