Menu

Truppen til lørdagens hjemmekamp mod IF Skjold Sæby

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
18. oktober 2019 kl. 16:59
I morgen tager DS-holdet imod IF Skjold Sæby, som er en direkte konkurrent i tabellen i forhold til at komme over nedrykningsstregen.

Sidste weekend sejrede hajerne mod Aarhus Fremad. En ukøn men stærk præstation, der førte os i en fin position i tabellen - dog fortsat på syvendepladsen.

Men med sejr i morgen, lørdag den 19. oktober, har vi mulighed for at rykke godt op ad i tabellen og tage afstand fra bundholdene. I princippet er det muligt at nå en delt fjerdeplads, hvis vi vinder, og både Aarhus Fremad og Kjellerup, som ligger hhv. nummer fire og fem, taber.

Der er desuden mulighed for revanche, eftersom vi led et tungt 4-0-nederlag til IF Skjold Sæby, da vi gæstede vendelboerne for godt to måneder siden.

Sæby vandt ligesom os 1-0 i sidste runde, men kigger man længere tilbage, ser man, at holdet fra det østlige Vendsyssel er et hold, der ofte spiller underholdende kampe.

IF Skjold Sæby er nemlig det hold i tabellen med de mest målrige kampe overhovedet. Der kommer i gennemsnit knap fem mål pr. kamp, når de spiller, og det er nogenlunde ligeligt fordelt i hver ende med 2,4 mål for og 2,5 mål imod nordjyderne.

De 16 hajer, der skal sikre os sejren, er følgende:
3. Emil Bjerre Busk
6. Christian R. Fløjborg
7. Sebastian Bendix Væggemose
8. Felipe Soares
10. Nicolaj Jarsmer
11. Thor Vesthy
12. Søren Koch Østergaard
13. Kristian Alvares Gertsen
14. Rasmus Cramer
15. Jepp Juhl Jensen
17. Janus Tranæs Didriksen
20. Rasmus Brasch
21. Morten Bruun
23. Robin Arvid
24. Anders Emil Hjorth
27. Casper Bæksted

Kampen spilles på HSM Arena og sparkes i gang kl. 15.00. Vi håber på god opbakning fra lægterne, når vi i morgen har mulighed for at rykke godt op af i tabellen - i bedste tilfælde op på fjerdepladsen.