Menu

Truppen til lørdagens hjemmekamp mod Kjellerup IF

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
01. november 2019 kl. 17:08
I morgen, lørdag den 2. november, afslutter DS-holdet efterårssæsonen med hjemmekampen mod rækkens femteplads Kjellerup IF.

Efter sidste weekends uafgjorte resultat mod Lyseng, hvor Jarsmer udlignede i slutminutterne, er vi nu oppe på en stime på fire kampe uden nederlag, hvoraf det er blevet til otte point.

Lørdag møder vi så Kjellerup, som vandt 3-0 i sidste runde over Nørresundby og understegede det faktum, at de er det mest scorende hold i ligaen med utrolige 36 mål i 13 kampe kontra vores 20. Vi har til gengæld et af de mest formstærke forsvar, da vi kun har lukket to mål ind i de sidste tre kampe - kun overgået af topholdet fra Holstebro.

Da vi mødte Kjellerup for godt to måneder siden, blev det til en 1-2-sejr til os på mål af Jeppe Juhl og Morten Bruun. Hverken Juhl eller Bruun er dog at finde i truppen til morgendagens kamp, men vi håber alligevel på at gentage successen fra sidst.

Med en sejr i morgen vil vi overhale Kjellerup i tabellen og dermed gå på en fire måneder lang vinterpause som nummer fem i rækken. Kan man ikke vente med at se hajerne tilbage på banen, kan vi trøste med, at pausen ikke helt varer fire måneder alligevel, da der som sædvanligt spilles træningskampe i løbet af vinteren.

Truppen til kampen er følgende:

3. Emil Bjerre Busk
6. Christian R. Fløjborg
7. Sebastian Væggemose
8. Felipe Soares
10. Nicolaj Jarsmer
11. Oliver Jensen
12. Søren Koch Østergaard
13. Kristian Alvares Gertsen
14. Rasmus Cramer
16. Benjamin Lahn
17. Janus Tranæs Didriksen
20. Rasmus Brasch
22. Nichlas Høffe Hansen
24. Anders Emil Hjorth 
27. Casper Bæksted

Bemærk, at hjemmekampen allerede spilles kl. 14.00 på HSM Arena i morgen, lørdag den 2. november. Vi håber på mange fremmødte til den sidste turneringskamp i efteråret, inden vi begynder igen midt i marts. #FORZAFCD