Menu

Truppen til lørdagens testkamp mod Kjellerup IF

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
24. januar 2020 kl. 20:30

I morgen spiller DS-holdet sin første træningskamp i opstarten, hvor modstanderen er Kjellerup. Se den udtagne trup herunder.

For to og en halv uge siden startede hajerne op efter vinterpausen. I morgen er det så tid til første kamp i det nye årti, når vi drager til Kjellerup for at fortsætte forberedelserne til et spændende forår i Danmarksserien. 

Robert har tidligere udtalt, at der i opstartsperioden vil blive arbejdet med at fremme vores egne styrker, kombineret med et øget fokus på at blive bedre taktisk, hvilket du kan læse mere om her.

Morgendagens modstander Kjellerup kunne meget vel blive en direkte konkurrent i foråret, da vi gerne skal tage større afstand fra de nederste pladser. Kjellerup ligger - med fem point mere end os - på en femteplads. Vi tog de tre point, da vi mødtes i DS-sammenhæng i august, men tabte i det seneste møde i november i sæsonens 14. runde.

Janus Didriksen, Morten Bruun, Jacob Munk og Nicolaj Jarsmer sidder alle ude med småskavanker, men der er til gengæld flere U19-spillere at finde i kamptruppen.

Truppen til morgendagens testkamp er følgende: 

1. Jesper Bredahl
2. Hassan Omar (U19)
3. Emil Bjerre Busk
4. Gustav Overgaard
5. Güney Atas (U19)
6. Christian R. Fløjborg
7. Sebastian Bendix Væggemose
8. Fabian K. Christensen
9. Emil Sander
11. Oliver Jensen
12. Søren Koch Østergaard
15. Frederik Taylor
18. Jacob Toxbro
19. Martin Westmark
22. Nichlas Høffe Hansen
27. Casper Bæksted

Testkampen spilles på udebane mod Kjellerup IF og sparkes i gang kl. 15.00. #FORZAFCD