Menu

Truppen til tirsdagens pokalkamp mod VSK Aarhus

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
02. september 2019 kl. 22:28
I aften er det tid til anden runde af Sydbank Pokalen, når vi tager imod VSK Aarhus hjemme på HSM Arena.

For en lille måneds tid siden, drog hajerne til Dronninglund og kom hjem med en 0-3-sejr og dermed videre avancement i første runde af dette års udgave af Sydbank Pokalen. I dag er det så tid til forhåbentligt at tage skridtet videre i turneringen og møde en større klub i næste runde. 

For at det bliver en realitet, kræver det, at vi slår det stærke 2. divisionshold VSK Aarhus. Det er et mandskab, vi kender godt, fordi vi i sidste sæson var i pulje med netop VSK Aarhus i Danmarksserien. Klubben, der hører hjemme i den aarhusianske bydel Vejlby, vandt rækken og sikrede sig oprykning, mens vi endte på en syvendeplads. VSK havde også overtaget i vores indbyrdes opgør med to sejre og en uafgjort.

Til gengæld kommer vi på nuværende tidspunkt med et par gode kampe i bagagen, hvor vi har leveret stærke defensive præstationer og senest også effektivitet i den anden ende af banen med en 2-1-sejr over Kjellerup IF i lørdags. 

VSK Aarhus har derimod fået en lidt halvsløj start på sæsonen med fire point i seks kampe, og i weekenden led de desuden et 0-3-nederlag til Brabrand.

Truppen til kampen er følgende:
2. Frederik Laursen
3. Emil Bjerre Busk
4. Gustav Overgaard
6. Christian R. Fløjborg
7. Sebastian Bendix Væggemose
10. Nicolaj Jarsmer
11. Oliver Jensen
12. Søren Koch Østergaard
13. Kristian Alvares Gertsen
14. Rasmus Cramer
16. Benjamin Lahn
21. Morten Bruun
22. Niclas Høffe Hansen
23. Robin Arvid
24. Anders Emil Hjorth
25. Emil Birkedal Nielsen

Kampen spilles på HSM Arena og sparkes i gang kl. 17.15. #FORZAFCD!