Menu

Tungt nederlag ude mod IF Skjold Sæby

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
17. august 2019 kl. 17:07
Det blev til et stort nederlag, da hajerne i går aftes gæstede IF Skjold Sæby, som kynisk udnyttede vores mange personlige fejl.

Fredag aften tog hajerne turen til Vendsyssel, da de skulle møde IF Skjold Sæby i sæsonens tredje runde.

Begge hold havde haft en nogenlunde ens sæsonstart, med en sejr i den første runde efterfulgt af et nederlag i den anden. Fredag aften var det så tid for begge hold til at få vendt det tilbage på rette spor.

Vi havde skiftet formation og hele fem mand i start-11'eren i forhold til VRI-kampen tidligere på ugen. Vi startede op som følger: Anders Hjorth på mål, og et forsvar bestående af Gustav Overgaard, Emil Busk, Nicolaj Jarsmer og Rasmus Brasch. De kontrollerende midtbanespillere var Rasmus Cramer og Niclas Høffe, og foran dem lå Janus Didriksen. På kanterne var Oliver Jensen og Kristian Gertsen, og Benjamin Lahn lå på toppen.

Posen var som sagt rystet efter den ringe indsats mod VRI i tirsdags, og det var et forvandlet FCD-hold, som var klar fra start. Vi startede bedst ud, og både Gertsen, Oliver og Lahn var tæt på. Halvlegens største chance tilfaldt Janus, men slutproduktet udeblev. Desværre blev en stor personlig fejl af Brasch i det 28. minut værternes eneste chance i første halveg, og dermed stod der 1-0 ved pausen.

Også fra anden halvlegs begyndelse, startede vi fint ud og trykkede på. Vi havde bl.a. en okay mulighed til Oliver, men bolden gik over mål.

Da der var spillet ca. 10 minutter af anden halvleg, tabte Janus unødigt bolden dybt på egen bane, og Jarsmer måtte trække i nødbremsen. Han fik direkte rødt og ikke nok med det, så sparkede hjemmeholdets anfører frisparket flot i kassen fra kanten af feltet.

I det 73. minut lavede Lahn en fejl, og stik mod spil og chancer var gæsterne foran 3-0. I det 81. minut blev vores keeper Hjorth fanget alt for langt ude af målet, og værternes anfører sparkede bolden i kassen fra lidt over midten til 4-0.

Det var tungt at tabe 4-0, hvilket var et misvisende resultat, da indsatsen fra vores side af egentlig var bedre end det. Hjemmeholdet havde ikke særlig mange chancer, men man må så samtidig rose IF Skjold Sæby for at være kyniske ved vores alt for mange personlige fejl. 

Næste kamp er på lørdag, hvor vi tager imod IF Lyseng hjemme på HSM Arena kl. 15.00.