Menu

U17: Ny pulje efter 1. plads

image Foto: Frederik Nicolajsen
FC Djursland
10. september 2019 kl. 16:46
De unge hajer vandt Liga 3, pulje 418 på en lidt atypisk måde, og vi er nu blevet placeret i Liga 3, pulje 441, som sparkes i gang allerede på lørdag.
I sommers blev det som bekendt præsenteret, at FC Djursland ville stille et U17-hold fra efterårssæsonens start. Holdet var sammensat af spillere lige fra lokale hold som Grenaa IF og Åstrup IF til fjerne egne som Estland, hvor sidstnævnte skyldes den internationale kostskole i Djurslands hovedstad.
De unge hajer startede sæsonen fantastisk ud med 12-0-sejr, men de nåede faktisk kun at spille en enkel kamp mere, inden puljen allerede var færdigspillet. Det skyldtes tre aflyste kampe, formentlig fordi modstanderne ikke kunne stille hold, og vi fik dermed ni gratis point, som førte os til tops i U17 Liga 3's pulje 418. Der ventede dog en kamp mere mod holdet, som vi på daværende tidspunkt delte førstepladsen med, Hatting-Torsted Fodbold. 
Esteren Ivan Sorokin var helten i topkampen, da han først selv kom på måltavlen og derefter var i oplæggerens rolle, da Edis Demirovic udbyggede føringen tidligt i første halvleg. Hatting-Torsted reducerede i slutminutterne, men hajerne holdt føringen hjem og tog førstepladsen.
Nu er de så blevet placeret i en ny pulje i Liga 3, nemlig pulje 441, som ser således ud:
- Brabrand IF
- FC Djursland (os)
- Kolind/Midtdjurs
- Kristrup Boldklub
- tst Fodbold
- VSK Aarhus
På lørdag den 14. september starter den nye pulje. Vi gæster VSK Aarhus kl. 13.00.