Menu

U17: Storsejr i sæsonåbner mod Brædstrup IF

image Foto: Frederik Nicolajsen
FC Djursland
27. august 2019 kl. 17:02
I søndags sparkede de helt unge hajer sæsonen i gang med en overbevisende sejr over Brædstrup.

Det har været en begivenhedsrig sommer for årgang 2003-04. Grenaa IF er blevet til FC Djursland og en lang række spillere har begivet sig ud i den store verden - efterskole m.m. Det betød, at spillerstatus ved forårssæsonophør var 13 mand. Antallet er i underkanten, når man tillægger den kamp, der er om “tiden” i en ung mands tilværelse.

Heldigvis har vi fået markant tilgang, så 13 er blevet til 20 hen over sommeren. Tillæg de syv spillere, som er disponible med “efterskolekontingent”, og det ser fornuftigt ud.

Men erfaring har belært undertegnede (Hans Holm Jensen, U17-cheftræner), at vi får brug for alle, for at køre et sikkert efterår igennem. Men fra at være i tvivl, hvorvidt vi kunne stille hold til hver spillerunde, til hvor vi er nu med gennemsnitligt 18 mand til træning, er nu alligevel at fortrække og en fed udvikling.

I voksengruppen har, nærmest uerstattelige, Thyge overladt depechen til Frederik Nicolajsen og Daniel Bloch, så igen en numerisk god udvikling, som især gavner træningen, hvor vi med Blochs tilgang nu er to trænere hver gang.

På grund af udsatte kampe og andre tekniske problemer har sæsonpremieren ladet vente på sig, men søndag ramte premieren os endelig. Brædstrup var værter for, hvad vi, med respekt for vores modstander, kan kalde en entydig affære.

Der var lige knap spillet fem minutter, og så var vi foran 0-2 på mål af Bertil Haugaard og Edis Demirovic. Efter en halv times spil udbyggede Magnus Frandsen føringen, inden Edis blev dobbelt målscorer med sin scoring til pausestillingen 0-4. 

Bertil var igen klar fra start og fik scoret sit andet mål kort inde i halvleg - dermed stod der 0-5. Føringen blev mere end fordoblet på de sidste tyve minutter, efter hattrick af Mathias Rønde, to kasser af esteren Ivan Sorokin, en enkel af Noah Wallentin og én af Eben-Bizala Kongolo.

12-0 var dermed resultatet på måltavlen efter to gange 40 minutter, plus det dommeren havde lagt. 

Umiddelbart ligner det en pulje med et par hold, deriblandt os selv, i den ene ende, mens der ligger hold i den tunge ende af en pulje “uden” midterhold. Lidt ærgerligt for her-og-nu-billedet, men strukturen gør, at der er opbrydning allerede om 14 dage, så der ligger et par finaler og venter i et kommende tætpakket program.

I overmorgen, torsdag den 29. august, tager vi imod FC Horsens hjemme på HSM Arena. Gæsterne har også tre point, men har spillet en kamp mere.

OPDATERING: KAMPEN ER AFLYST