Menu

U19: Nederlag i lige men ineffektiv præstation mod Tarup/Praarup IF

image Foto: Allan Firgaard Jespersen
FC Djursland
02. september 2019 kl. 19:37
Onsdag den 28. august spillede hajerne hjemme imod Tarup/Praarup IF, og det blev desværre til et nederlag i en lige kamp, hvor vi dog var for ineffektive.
Vi havde håbet, der var lys nok til at spille på en rigtig fodboldbane, men gæsterne fra Tarup/Paarup skulle lige have tid til transport, og så måtte vi spille på kunstgræs. 
Igen var Blicher foretrukket som sidste skanse. Foran ham skulle Mikkel, Firgaard, Taylor og Diego dæmme op for de fynske angribere. På midtbanen var Lasse, Nicklas og Buus, mens HJ, Omar og Sander skulle være i front. På bænken sad Thor, Bendix og - med mulighed for debut - Ster.
I første del af halvlegen er vi pænt med - det er en lige kamp. Efter ca. 20 minutter bliver Diego skadet, så Bendix kommer ind i stedet og spiller en god kamp. Men en tidlig udskiftning giver lidt uro, så efter ca. 25 minutter laver vi et straffespark ved baglinjen. Tarup/Paarup udnytter det gode tilbud, og vi er bagud med én ved pausen, selvom vi også har et par gode forsøg.
I pausen snakker vi om at få vores aftaler på plads igen. Det lykkes til dels, fordi vi har meget spil og mange gode forsøg. Efter ca. 70 minutter får Tarup/Paarup et gult kort for en hård tackling. Vi får desværre ikke udnytte af overtallet, for lidt senere får vi også et gult kort.
Straks efter vi er fuldtallig, får Tarup/Paarup øget til 0-2 efter lidt klumpspil ved et hjørnespark. Få minutter senere øger de til 0-3, hvilket var lidt misvisende, men vi skal være bedre til at udnytte vores gode perioder.
Kort før tid får Sander tilkæmpet sig et straffespark, som HJ udnytter. Vi taber 1-3 i en ellers lige kamp, hvor vi måske har mest spil, men vi er ikke kyniske nok, og så laver vi flere personlige fejl, som koster på dette plan.
Vi får en hjemmekamp mere på kunst, når vi onsdag den 4. september kl. 19.30 spiller på kunstgræsbanen mod Odder. Vi er vildt glade for den opbakning, vi får, så vi håber, vi ser jer igen på onsdag. Vi vil gøre alt det, vi kan, for det bliver til sejr!