Menu

U19: Nederlag i sæsonåbner mod AGF/Lyseng

image Foto: Allan Firgaard Jespersen
FC Djursland
27. august 2019 kl. 16:27
I søndags sparkede U19-holdet sæsonen i gang ude mod AGF/Lyseng. Det blev til et lidt uheldigt 2-0-nederlag, da hajerne egentlig spillede en okay kamp.
Det blev ikke den sæsondebut, vi havde drømt om. Dertil var der for meget, der ikke rigtig ville vores vej i søndags
Vi mødte op i Lyseng med et par gode træninger i bagagen og et godt oplæg men blev lidt forstyrret i opvarmningen. Alligevel var det os, der kom bedst fra start. Vi pressede AGF/Lyseng fra de første 10 minutter, men hjemmeholdet spiller med stor fysik, så efterhånden kom de bedre med i kampen. Faktisk så godt, at de efter 19 minutter udnytter, at vi er lidt ubeslutsomme og ikke får bolden ud af farezonen - dermed er vi bagud 1-0.
Vi har flere gode optræk til chancer, men vi mister bolden for hurtigt. Der er ikke kvalitet nok i afleveringer og førsteberøringer, og så vinder vi for få andenbolde. Sidst i halvlegen bytter vi lidt ud, for at give pause til nogen af de varmeramte og se, om de gode folk på bænken kunne bidrage. Vi må dog gå til pause nede med 1-0.
Anden halvleg starter med, at Blicher har en stor redning. Det vækker os lidt, og vi får mere greb om spillet, selvom det er lidt sporadisk, vi for alvor kommer til orde. Hassan tager en tur og får spillet Sander næsten fri. Det bliver til et frispark, hvor Nicklas er tæt på at ramme Firgaard i feltet.
Igen får vi ikke nok ud af vores gode periode, og efter en times spil får Diego gult for en for hård tackling, hvilket sætter os lidt mere under pres. Blicher har en ny redning, og Mikkel må løbe en næsten-friløber op, men vi klarer os igennem perioden i undertal.
Vi manglede dog lige det sidste og havde ikke heldet i afgørende situationer, så med et kvarter igen bringer AGF/Lyseng sig på 2-0. Vi forsøgte at komme tilbage i kampen, men det gik ikke vores vej, så selvom vi egentlig spillede en okay kamp, må vi tage hjem uden point.
Tak for støtten til alle jer, der kom. Det er så dejligt at se kendte ansigter, når vi på banen. Vi glæder os til at se jer og til at spille på HSM Arena i morgen, onsdag den 28. august kl. 19.15, når Tarup/Paarup kommer på besøg. De har heller ingen point, men har spillet to kampe.