Menu

U19: Smalt nederlag i først test

image Foto: Allan Firgaard Jespersen
FC Djursland
06. august 2019 kl. 08:06
På trods af masser af chancer og mål fra hajerne, endte det med et smalt nederlag i sæsonopstartens første testkamp ude mod Randers Freja.
"It's not about the result. Enjoy!" Sådan indledte Felipe oplægget til sæsonens første træningskamp.
Der er kommet en del nye ansigter til, og nogle er ikke helt færdige med at feriere, så vi havde til lejligheden lånt et par spillere fra U17.
Startopstillingen kom så til at se sådan ud: Breum på kassen, og foran ham Mikkel (anfører), Bestun (U17), Bendix og Diego. Midtbanen bestod af Lasse, Nicklas og Carbac, og forrest lå HJ, Lund og Sander. På bænken var Blicher, Magnus og Nis (U17).
Efter et grundigt oplæg kom vi på banen, hvor Freja var i fuld gang med opvarmningen, men vi fandt os til rette på kunstgræsbanen og gjorde klar til kamp.
Helt klar var vi åbenbart ikke, for allerede efter ca. 1½ minut kommer Freja til en stor chance efter en hurtig omstilling. De udnytter den og bringer sig dermed foran bag en sagesløs Breum i målet.
Freja-spillerne ser ud til at hænge langt bedre sammen og har større fysik at sætte ind. Efter 10 minutter bliver vi igen overspillet, og Bestun laver et frispark som bliver takseret til et gult kort og 10 minutter i undertal.
Mens vi er i undertal, får Freja scoret igen. En bold i vores feltet bliver ikke ekspederet væk, så efter et par forsøg får Freja bolden over Mikkel, som er tæt på at redde på stregen. Vi er dermed nede med to mål og fortsat en mand i undertal. Det kan gå hen og blive en grum søndag - det er svært at nyde en afklapsning.
Men som halvlegen går, kommer vi mere med i kampen, og efter godt en halv time har HJ et godt forsøg udefra. Desværre får vi begået et straffe, da der er spillet 40 minutter, og vi kommer bagud 3-0 - puha...
Kort før pausefløjtet får vi dog spillet os igennem i højre side, hvor Nicklas får sendt et godt skud afsted. Bolden går i mål, og lige pludselig ser søndagen ikke helt så lang ud længere. Randers-spillerne er desuden begyndt at se trætte ud.
Vi får snakket i pausen - en god snak ser det ud til - og så giver Freja os lidt hjælp. En af Randers-spillerne forsøger at stoppe vores udførsel af et hurtigt frispark. Det giver gult, og så er vi i overtal i halvlegens første minutter. Vi har tidligere haft noget svært ved at udnytte overtal, men det ser ud til at blive bedre, da de gode takter fra slutningen af første halvleg fortsætter.
Nicklas reducerer til 3-2 på oplæg fra Sander. Sander gør det til 3-3 på oplæg fra anfører Mikkel. Efter en times spil er vi lige mange og har scoret lige meget. Vi er dog i teten og har mange - rigtig mange - gode opspil og store chancer, men bolden vil ikke det sidste stykke over stregen.
Efter 70 minutter har HJ et lille onemanshow, hvor han kommer fra højre til venstre, sætter en del Freja-spillere af og får en god afslutning, men desværre går bolden lige forbi mål. Kort efter har Blicher en god fodparade, hvorefter Nicklas har en stor chance. Vi har masser af chancer og et spilovertag.
Som det så ofte går, når man ikke scorer på sine chancer, så scorer modstanderen. Freja får en omstilling og udnytter den endnu en gang til at bringe sig foran. Der bliver ikke scoret mere, så det bliver et 4-3-nederlag i opstartens første træningskamp.
Vi må drage hjemad efter en kamp, hvor vi har fået nogle minutter i benene og set, hvor vi har nogle mangler, men også at vi kan skabe chancer, og vi kan score. Vi har et par uger mere på træningsbanen, hvor der skal løbes, så formen kan komme på plads inden turneringskampene.
Tak til jer, der havde taget turen til Randers. Det er dejligt at føle opbakningen.