Menu

U19: Smalt nederlag til Odder

image Foto: Allan Firgaard Jespersen
FC Djursland
05. september 2019 kl. 17:49
I går spillede U19-holdet hjemme mod Odder i efterårssæsonens tredje kamp. Det blev desværre til endnu et nederlag og fortsat ingen point.

Tredje gang skulle være lykkens gang. Efter nogle gode træninger skulle vi på tavlen mod Odder, som mødte op på HSM Arena uden points - ligesom os.

De 14 udvalgte blev fordelt således: Blicher på kassen og Mikkel, Bendix, Frederik og Diego foran ham. På midtbanen var Lasse, Hassan og Nikolai, på kanterne HJ og Nicklas, og Sander på toppen. På bænken sad Thor, Taylor og Guney.

Vi var ikke helt klar fra start, så inden for de første 10 minutter måtte Blicher i aktion et par gange. Det så ud, som om vi var mere komfortable med bolden, så det lykkedes at spille bolden rundt nogle gange, før den blev sendt i spil.

Også vores presspil så ud til at kunne lykkes. Efter et lille kvarter presser HJ og Sander Odders bageste, og det lykkes HJ at få fat i bolden. Han spiller Sander, som skubber den videre mod Hassan, desværre ikke helt perfekt, så han når ikke frem til afleveringen.

Det er desværre der, vi er. Vi er ikke skarpe og gode nok på førsteberøringer, og næst- og tredjesidste aflevering mangler den afgørende snert og præcision. Vi har bolden mest, men Odder er mere direkte og dermed farligere.

Omkring de 25 minutter har Nicklas et par frispark. Først fra venstre, hvilket ryger lige over mål, derefter fra højre, hvor målmanden må helt ned til stolpen for at redde. Tæt på en føring til os.

Så sker det, som det oftest sker - et målspark, som ikke kommer helt langt nok op på banen. Vi får ikke fat i andenbolden, og Odder er kyniske på den chance, vi giver dem. 0-1, øv!

Vi må gå til pause nede med en enkelt men med en tro på, at vi kan vende kampen. Vi er fortsat mest på bolden og får ved flere lejligheder spillet os godt igennem til "næsten-chancer". Vi mangler dog den sidste præcision og lidt held i sprøjten.

Vi starter anden halvleg med pres. Sander presser boldholderen, og Taylor bryder igennem og får sendt et godt langskud afsted - lige forbi mål.

Et minut senere må samme Taylor til 10 minutters hvil.

Vi kæmper videre og har nogle langskudsforsøg. Nicklas har endnu et frispark tæt på mål, og vi har flere gode indlæg.

Efter ca. 80 minutter får Odder deres første gule kort. Desværre kan vi ikke rigtig udnytte overtallet. Så får Odders holdleder et gult kort, og på vej mod overtiden får de endnu et gult kort. Desværre får vi ikke noget ud af vores overtag og må slukørede og gennemblødte konstatere, at vi stadig ikke har point. Selvom spillet ikke har været dårligt, så har det ikke været godt nok.

På søndag venter et af rækkens tophold. Vi spiller på græs søndag kl. 14.00 mod fynske Dalum. Vi håber på bedre vejr.

Tak for opbakningen. Det var ganske imponerende, at så mange havde fundet vej til HSM Arena i går.