Menu

Hvad har FC Djursland og Manchester United til fælles?

image
12. maj 2020 kl. 20:04

Som sponsor og trofaste tilhængere af FC Djursland, er det helt naturligt for os at hjælpe klubben i gang igen på sikker vis. Til daglig arbejder vi hos Food Diagnostics med ECA, som er et rengørings- og desinfektionsmiddel dannet af salt og vand. Vores maskiner omdanner salt og vand til hypoklorsyre igennem elektrolyse. En opløsning som er det mest effektive af alle klorforbindelser til at desinficere og eliminere bakterier og virus. Opløsningen er blandt andet godkendt af Miljø- og Fødevareministeriet til desinfektion uden afskyl.

Med en pH mellem 6,5 og 7,5 (afhængigt af styrke), er det ganske ufarligt at arbejde med i modsætning til mange andre desinfektionsmidler. Så snart ECA-vandet har desinficeret (dvs. været i kontakt med organisk materiale), nedbrydes opløsningen og efterladt på overfladen er igen kun salt og vand.

Læs mere om ECA eller kontakt Food Diagnostics i linket her:

https://www.fooddiagnostics.dk/eca-vand/

 

Sportschef Nicolaj Poulsen udtaler…

"Stor tak til vores guldsponsor Food Diagnostics, der her i den delvise åbning af dansk fodbold står klar med markedets bedste løsning til rengøring af vores bolde og trænings materialer. Efter en god dialog og instruktion, føler vi os godt klædt på til at håndtere vores nye udfordringer.

”At kendskabet til dette desinfektionsmiddel allerede har bredt sig til Manchester United og nu bliver en del af fodboldhverdagen hos FC Djursland samt Grenaa IF. Er et klart billede af, at vi her har den mest optimale løsning, som hele det danske idræts liv burde være ekstra opmærksom på i forbindelse med igangsættelse af deres aktiviteter”  

ECA Vand

Den sundhedsmæssige sikkerhed er helt i top i forebyggelse af smittespredning, hvor vi arbejder med 500 ppm, som er 1½ gang højere end retningslinjerne.

Et stort ekstra plus er at vi generelt ikke skader eller ødelægger vores bolde og materialer. Vores trænere og ledere kan effektivt arbejde med produktet, helt uden hansker – hvilket klart vil gøre det mere lige til at løfte opgaven.    

Vi er meget taknemlige for den professionelle sparring med Food Diagnostics."