Menu

SPORTSCHEFEN TAGER ORDET - DEL 2

image Foto: DB Marketing
FC Djursland
26. marts 2021 kl. 13:11

Turneringssetup i denne sæson - med slutspil.

Forårsturneringen i Danmarksserien byder på 17 turneringskampe på 12,5 uge + Sydbank Pokalen. 
10 kampe i grundspillet frem til 16. maj og forventeligt syv kampe i slutspillet frem til 26. juni 2021, herudover en til to runder i Sydbank Pokalen i juni måned - midt i afslutningen på slutspillet.
 
Det vil sige, kamp hver fjerde eller femte dag frem til sæsonafslutning.

Et nyt spændende setup fra DBU med et slutspil, hvor vi skal krydses med holdene fra DS pulje 3.
 
Nummer 1-4 spiller mod pulje 3’s nummer 1-4 i et oprykningsspil til 2. Division.

Nummer 5-11 spiller mod pulje 3’s nummer 5-11 i et nedrykningsspil med i alt 14 hold. Her tages point og målscore med over fra grundspillet. Antallet af nedrykkere skal sammenholdes med nedrykkere fra 2. Division øst/vest, som også har betydning for nedrykningsspillet for DS pulje 1 og 2.

En model, som grundet coronanedlukningen og udsatte kampe fra sidst i oktober/november, bliver en stor sportslig opgave for vores unge spillertrup – på niveau med de professionelle – velvidende at Danmarksserien udelukkende er amatørniveau, der skal kombineres med studie/studentereksamen og ofte 37 timers civilt arbejde ugentlig.
  
Vores opmærksomhed er rettet ind på, at vi skal have en kampklar trup hele vejen igennem. Truppen består af 26 spillere samt flere U-trupspillere, der byder sig kraftigt til.

Nyt i foråret 2021
I Danmarksserien er der nu mulighed for op til fem indskiftninger. Dette prøvede vi i en enkelt kamp i efteråret mod Skive i Sydbank Pokalen.

Missionen er klar: Danmarksseriestatus i sæsonen 2021/2022. 

Vi ser frem til at byde Aarhus Fremad velkommen på HSM Arena 1. april.