Menu

Tak til vores 12. mand

image Foto: DB Marketing
FC Djursland
19. oktober 2020 kl. 15:03
Der skal lyde en stor TAK fra spillertruppen og teamet omkring holdet for opbakningen på det sidste, der har vist sig at være pointgivende - sammen står vi stærkere!

Tak for støtten og opbakningen fra vores trofaste FC Djurslands-fans både før, under og efter kampene - specielt de sidste 15-20 minutter af kampene, hvor det hele er blevet afgjort. Det har givet fire point på kontoen i de to seneste hjemmekampe på HSM Arena. Først en sejr på 3-2 mod et solidt Nørresundby FB-hold og senest 2-2 mod nedrykkerne fra 2. division og en af favoritterne til oprykning igen, Vejgaard B, i weekenden. 

Vi er stolte og ydmyge som hold. FC Djursland har Danmarksserieturneringens yngste hold med en gennemsnitsalder på blot 21 år. Efter en pointfattig start på turneringen med 1 point efter 5 runder har vi efterfølgende fået 7 point i de seneste 3 runder. 

I næste uge venter rækkens nummer to, Lyseng, på udebane. Vi spiller hjemme igen mod Aarhus Fremad lørdag d. 7. november kl. 14. Det bliver første kamp i anden runde eller halvdel af hovedturneringen - i den forstand at vi da har mødt alle hold én gang. Vi slutter af med sidste turneringskamp i 2020 ude mod Kjellerup IF midt i november.

Det er altid en ære at spille for jer på hjemmebane. Vi håber derfor ligeledes, at en del af jer vil tage med holdet på udebane mod Lyseng i næste runde.