Menu

Profil af en spiller: Anders Emil Hjorth

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
31. marts 2019 kl. 11:39
Lær forsvarspiller Anders Hjorth bedre at kende ud fra både fodboldrelaterede og ikke-fodboldrelaterede spørgsmål.

Navn: Anders Emil Hjorth.
Alder: 20 år.
Højde: 184 cm.
Vægt: 81 kg.
Trøjenummer: 24.
Tidligere klubber: AC Norddjurs og Østdjurs 91.

Hvilken position spiller du på banen?
Jeg er målmand.

Hvad er dine styrker og svagheder?
Jeg vil gerne blive bedre til at dominere mit felt på dødbolde, f.eks. ved hjørnespark. Derudover kan spillet med fødderne altid blive bedre.

Ift styrker så synes jeg at jeg er en eksplosiv og aggressiv målmand der har gode reaktioner på stregen og sikre hænder.

Hvor lang tid har du været i FC Djursland, og hvad er dit forhold til klubben
Jeg har efterhånden været en del af FC Djursland i en del år nu. Jeg har spillet på FC Djurslands ungdomshold siden jeg var 15 år, og siden jeg var 18-19 år, har jeg været en del af seniortruppen. Mit forhold til klubben er rigtig godt. Jeg nyder at være en del af FCD, fansene er fantastiske for en klub på det her niveau og så har vi et virkelig godt sammenhold og træningskultur på holdet.

 

Hvad er dine personlige målsætninger i FC Djursland?
Min personlige målsætning er at spille mig ind som en fast del af stammen på holdet, og derefter hjælpe holdet til at komme i top-7 i Danmarksserien.

Hvad er din største fodboldoplevelse?
Den største fodboldoplevelse for mig er da vi rykkede op i Danmarksserien med FCD efter at have slået Tjørring 3-1 på Fårvang stadion. Der var en vildt fed stemning på lægterne takket være de mange fremmødte fans. Desuden, så var det en kæmpe forløsning for os at opnå det mål som vi havde kæmpet for hele sæsonen og som til tider så ud til ikke at kunne lade sig gøre.

Hvad er din livret?
Er generelt glad for mad så den er svær haha, men hvis jeg skal vælge, så må det blive pizza.

Hvordan er din musiksmag? (genre, men også gerne enkelte kunstnere/sangere/bands)
Min musiksmag er forholdsvis blandet. Jeg lytter meget til rap og hiphop samt RnB. Min absolutte ynglings musiker er Kanye West, ham er der for mig ikke nogen som kommer i nærheden af. Derudover så lytter jeg meget til J. Cole, Travis Scott, Drake og Kendrick Lamar. Hvis man kigger mod Danmark, så lytter jeg meget til Benal, Suspekt og Ukendt Kunstner

Desuden så har mine forældre sørget for at jeg også godt kan lide det lidt ældre rockmusik og sådan lidt ældre dansk musik som f.eks. Kim Larsen.