Menu

Sæsonen der gik med: Casper Bæksted (DS)

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
06. juli 2018 kl. 18:36
Casper Bæksted, som spillede venstreback og midterforsvar for førsteholdet i sidste sæson, fortæller om den netop afsluttede sæson.

Forsvarsspilleren Casper Bæksted fra det tidligere JS-hold har haft et rigtig godt halvår siden jul, hvor han har fået en del mere spilletid end tidligere. Bæksted har tidligere spillet i større klubber som Horsens og Randers, inden han kom her til FC Djursland, hvor han har spillet i et år nu. Bæksted stod desuden bag en rigtig fin assist til Kaagh i play-off-kampen mod Tjørring, som vi vandt 1-3.

Casper Bæksted fortæller om sæsonen herunder.

  • Du har spillet ret fast i forsvaret her i foråret, både som venstre back og som midterforsvar. Hvilken position er din foretrukne?

"Jeg foretrækker klart venstre back, da det er der, jeg føler mig bedst. Dog har jeg ikke noget imod at spille midterforsvar."

  • Hvordan fungerer samarbejdet med de andre forsvarspillere, som Brasch og Busk f.eks.?

"Jeg synes, vi fungerer bedre og bedre. Den forståelse, man har for hinandens spillestil, kommer igen igennem kamp og minutter sammen. Så det bliver kun bedre herfra."

  • Efter at have spillet et år i FC Djursland nu, hvad tænker du så om klubben?

"Jeg elsker klubben, elsker truppen og dem omkring holdet. Det er jo selvfølgelig noget andet (end Randers, Horsens, osv., red.) , men det vindermiljø, vi har i klubben, er noget, som er unikt, og noget, man kan komme langt med."

  • Hvad var sæsonens højdepunkt, ifølge dig?

 "Mit højdepunkt var at se Lasse Storvang score fra en spids vinkel mod Vejle i Vejle. (scoringen var efter 87 minutter og gav os de tre point, red.)"