Menu

Sæsonen der gik med: Oliver Jensen (U19)

image Foto: Allan Firgaard Jespersen
FC Djursland
04. juli 2018 kl. 21:24
Oliver Jensen, som blev topscorer for U19-holdet i sidste sæson, fortæller om den netop afsluttede sæson.

Oliver Jensen blev topscorer for U19-holdet i sidste sæson med ni mål i 12 kampe. Assistenttræner for U19-holdet, Allan Firgaard Jespersen, beskriver Oliver som en angriber, der gerne løber ekstra for at hjælpe defensiven. Han stiller altid op med en positiv indstilling, og hans boldbehandling og driblinger er en fornøjelse at se på.

Oliver fortæller om sæsonen herunder.

  • Du blev jo vores topscorer i sidste sæson for U19. Havde du forventet det?

"Nej, jeg forventede ikke, da sæsonen begyndte, at jeg ville stå med ni mål og være topscorer. Men et af mine mål med sæsonen var selvfølgelig at blive en udfordrer til den titel, da jeg er en offensiv spiller."

  • Hvad er opskriften til at score så mange mål?

"Jeg synes, det er svært at sige lige, hvad opskriften er, men det er klart, at det er ikke kun en enkeltmandspræstation. Jeg har været så heldig at have mange gode spillere omkring mig, som kunne iscenesætte mig, så jeg har kunnet komme frem til disse chancer. Og så har det krævet, at jeg har haft god selvtillid og måske også en lille smule held, tror jeg."

  • Hvad var sæsonens højdepunkt, ifølge dig?

"Sæsonens højdepunkt for mig var helt klart i kampen mod Randers, hvor vi spillede en rigtig dårlig kamp og havde det svært, men vi kæmpede alle mand. Jeg kan huske, jeg får et gult kort, og de andre bliver nødt til at kæmpe endnu hårdere for ikke at lukke mål ind. Jeg kommer ind igen med ca. syv minutter tilbage af kampen, og vi er så fuldtallige. Vi begynder til sidst i kampen at presse mere på. Målet til 2-1 bliver scoret af mig lidt uden for feltet. Jeg får bolden ude i venstre side og trækker derefter lidt ind i banen og placerer bolden over i det lange sidenet. Jeg husker, at det føltes som en evighed, da bolden var undervejs. Efter kampen blev sejren fejret med manér, for Tox skyldte en kasse øl, og Felipe købte en kasse, og med lidt musik blev omklædningsrummet hurtigt til et festlokale."

  • Bliver du topscorer igen næste år, når vi spiller Liga 1?

"Det er svært at sige, om jeg bliver topscorer næste år. Jeg synes, vi har mange spillere, der kan få topscorerværdigheden næste sæson, og jeg har hørt, vi får nogle nye spillere. Mit største mål med sæsonen er ikke at blive topscorer, men det er at blive i Liga 1, og så må vi se, om det er mig, der får flest mål, eller en af mine holdkammerater."