Menu

Sejr i bundbrag mod Aarhus Fremad

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
20. oktober 2018 kl. 18:31
DS-holdet tog i dag imod Aarhus Fremad i sæsonens 12. runde, og det blev til en 4-2-sejr på en halvkølig, men - på grund af resultatet - dejlig efterårsdag på HSM Arena.

Lørdag eftermiddag var det tid til endnu et bundbrag på HSM Arena, da vi tog imod ligaens ottendeplads, Aarhus Fremad.

Vi var inde i en god stime med ni point i de sidste fem kampe, hvoraf vi var ubesejrede de seneste tre kampe.

Vi stillede op som følger: Rygaard på mål med Overgaard og Bæksted foran sig, og Mauricio og Brasch på backerne. Felipe var 6’er, og foran ham lå Gertsen og Koch. Forrest var den farlige trio Kaagh, Jarsmer og Bruun.

Vi kommer godt fra start, og de første minutter har vi overtaget. Der går også kun otte minutter, inden Kaagh kæmper sig forbi en af Fremads stoppere og lægger sikkert bolden flat i det lange hjørne til 1-0.

Godt 10 minutter efter åbningsmålet bringer vi os yderligere foran. Kaagh forlænger et langt indkast, og bolden ender hos Brasch, der sparker den i kassen til 2-0.

De første 25 minutter har vi et klar overtag og flest chancer, men lige pludselig ender en bold hos en Fremad-spiller i feltet, som reducerer til 1-2 på udeholdets første chance i kampen. Efter målet bølger spillet lidt frem og tilbage, og der er chancer til begge hold.

Vi går til pause med en 2-1-føring efter en halvleg, hvor vi burde have været større foran. Vi kommer ikke ordentligt ud til anden halvleg, og det resulterer i, at udeholdet udligner på en returbold lige efter pausen.

Gertsen går ud efter 51 minutter, og Jamil kommer ind. Vi kommer lidt bedre med igen, og der er chancer i begge ender. Gustav Overgaard redder bl.a. et hovedstødsforsøg på stregen efter ca. en times spil i en periode, hvor Fremad har et lille overtag.

Morten Bruun går ud, og Morten Smidt kommer ind, og med det samme er han tæt på efter et lavt indlæg fra Mauricio.

Et par minutter efter er han igen på spil og kommer først på bolden, lige før Fremads målmand, som flæsker Smidt lige uden for feltet. FC Djursland-spillerne appelerer for en udvisning, men det bliver til et gult kort.

Det efterfølgende frispark bliver ikke rigtig farligt, men resulterer i et hjørnespark. Bolden bliver lagt ind over, udeholdets målmand kommer ud i den, men når den ikke ordenligt. Den ender i stedet hos Jarsmer, der bringer os foran med 3-2. Nu er det Fremads tur til at appelere for frispark til målmanden, men målet anderkendes.

Med små 10 minutter igen går Jarsmer ud, og ind kommer debutanten Oliver Jensen, der for et par dage siden scorede hele fem mål for U19-holdet.

Efter 89 minutter får Morten Smidt en friløber, og han lægger sikkert bolden forbi målmanden - 4-2, og nu er kampen afgjort.

Vi er i kontrol de sidste minutter, og vinder fortjent nok 4-2. Vi spillede en god første halve time, men faktisk ikke en særlig imponerende anden halvleg, hvor vi i stedet kæmpede rigtig hårdt, og i sidste ende trak vi os sejrrigt ud af endnu et bundbrag i Danmarksserien.

De tre point bringer os op på en delt sjetteplads, da både AaB, Holstebro og Lystrup tabte i denne runde.

På lørdag tager vi imod ligaens førsteplads Nørresundby, som vi skal have revanche over, da vi led et 1-4-nederlag til dem, sidst vi mødte hinanden.