Menu

Sejr i pokalopgøret mod Vatanspor (DS)

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
08. august 2018 kl. 22:30
I går aftes vandt DS-holdet hjemme mod Vatanspor i første runde af pokalturneringen.

Onsdag aften tog vi imod Vatanspor, som vi desuden er i pulje med i DS.

Vi startede som følger: Rygaard på mål, Koch og Munk på backerne, mens Jeppe Juhl og anfører Brasch var i midten. Niclas Høffe spillede sin første kamp for FC Djursland, siden han sidst spillede her for nogle år siden, og han lå som defensiv midtbane. Han havde Kaagh og debutanten Rasmus Cramer foran sig. På kanterne var Gertsen og Jamil, og Morten Bruun var på toppen.

Vi starter fint ud, mens Vatanspor spiller ret fysisk. Efter lidt mere end 10 minutters spil har vi et par små chancer. Bruun kommer igennem uden for feltet, men skyder forbi mål. Efter et langt indkast fra Høffe er Gertsten lige ved at score, men fortsat 0-0.

Men da der er spillet 25 minutter, får udeholdet et kontraangreb. Khaled Paikar udnytter sin fysik til at bringe Vatanspor fortjent foran 0-1. 

Efter målet bølger spillet frem og tilbage, og efter godt 40 minutter har Vatanspor et farligt hovedstød, der går lige forbi. Vi går dermed til pause fortjent bagud med 0-1 mod et godt, fysisk stærkt hold. Vi skifter offensivt ud, da Jarsmer kommer ind i stedet for Høffe.

Anden halvleg starter, som første halvleg sluttede, med spil, der bølger frem og tilbage. Kristian Gertsen for et gult kort, og Bæksted kommer ind, mens Munk går ud.

Da der er spillet en lille time, lobber Kaagh flot bolden over udeholdets målmand og udligner til 1-1. Efter målet har vi overtaget, og det resulterer i to hurtigere scoringer - først Jamil og derefter Morten Bruun - og vi er lige pludselig foran 3-1 med tre mål på et kvarter. Felipe kommer desuden ind for Kristian Kaagh.

Vi holder føringen hjem og går dermed videre til runde to i pokalturneringen!

På lørdag kl. 13.00 gæster vi Lystrup IF i Danmarksserien, som både midtbanespiller Rasmus Cramer, cheftræner Robert Sørensen og målmandstræner Jacob Kliver har fortid i, så det bliver på den måde et lidt specielt opgør.