Menu

Status på første runde af Danmarksserien

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
10. oktober 2018 kl. 14:22
Første runde på Danmarksserien er afsluttede, og cheftræner, Robert Sørensen samt assistenttræner, Nicolaj Poulsen har her evalueret.

Er I tilfredse med den første rundes resultater?

- Nicolaj;
Vi vurderer at vi mangler 4 point, fra tætte kamp - hvor de berømte marginaler ikke har været på vores side - og havde det været lidt mere “stolpe ind” og samtidigt havde haft mere coolness kunne det måske været blevet til 2-3 point mere.

- Robert;
Vi er tilfredse med meget af det spillemæssige, dog har der været for mange personlige fejl. Objektiv burde vi have haft 6-7 point mere og første runde havde været godkendt.

Hvilket hold har overrasket dig mest?

- Nicolaj;
Klart Nørresundby - et klassehold med store profiler - vi ser frem til at tage imod dem på hjemmebane d 27. oktober - i første møde tabte vi klart 3-1, vi har rykket os væsentlig som hold siden - hvor vi fik stor ros for vores spil og tilgang til spillet. De må være oprykningsfavoritter - idet de indtager første pladsen efter første runde.

- Robert;
Nørresundby overrasker, som oprykker.... ligesom vi er oprykkere fra Jyllandsserien. Ved ikke om nogle har overrasket mig specielt, men havde nok set Holstebro med flere point end de har.

Hvilke spillere fra FCD har taget det største skridt frem, ift. til sidste sæson?

- Robert;
Jamen synes de fleste har flyttet sig en del, dog især nogle af de helt unge som f.eks. Jens Christian Sørensen som mere og mere spiller seniorbold nu. Derudover har vores unge spillere fået set hvad der skal til i Danmarksserien.

- Nicolaj;
Vedr. Holdet - tænker jeg at vi er ved at vænne os til niveauet i Danmarksserie over 90 min. Vi har trods alt både haft gode og dårlige oplevelser i de første 9 kampe som allerede har givet os erfaring.

Nu skal vi blot have samlet så mange point sammen - så vi er på den rigtige side af stregen, når regnskabet skal gøre op. Samtidig skal vi stadig forny og udvikle os som hold... vi har et dynamisk og fleksibelt hold - som kan spille flere systemer - samt fokusere på vores gameplan til den enkelte kamp.

Hvad er målsætningen for næste runde?

- Nicolaj;
Flere point end i første runde - hvor vi hentede 5 point i 9 kampe…. vi kommer til at spille fem ud af ni kampe i 2. Runde her i efteråret…. første kamp i 2 runde gav et point i Lyseng - så vi er godt på vej, nu venter 4 hjemmekampe. De næste 3 point, skal gerne på kontoen i weekenden med en sejr mod Lystrup... Vi vil som hold give alt, for at jagte vores målsætning for efteråret. En kamp ad gangen...

- Robert;
Målsætningen for næste runde er en sejr.
Tror hvis vi rammer de sidste kampes niveau i de kommende kampe og tætter defensiven så kan vi ikke gøre mere.

Hvad skal I gøre bedre i de to kommende runder?

- Nicolaj;
Foruden det allerede nævnte så skal vi forbedre vores målscore 12-24.... minus 12.
12 mål scoret er godkendt - det kunne nemt have været blevet til flere med lidt mere skarphed.
24 mål imod er alt for mange.... dette skal væsentlig reduceres. Hvis der skal være forhåbninger om flere point.
Efter først kamp i anden runde 3-3....