Menu

Storvang-hattrick i storsejr over Fredericia fF

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
12. maj 2018 kl. 15:20
I torsdags, Kristi Himmelfartsdag, slog JS-holdet Frederica fF med 3-0, altså en storsejr for anden kamp i træk - eller nærmere en "Storvangsejr".
I torsdags spillede JS-holdet hjemme mod Fredericia fF på HSM Arena. Vi skulle bruge en sejr, da de delte førstepladser, Agerbæk SF/Starup IF og Silkeborg KFUM, mødte hinanden. Med en sejr var der nemlig en stor chance for at vi ville overhale det ene af holdene. Fredericia fF lå desuden andensidst, så tre point var ikke urealistisk.
Lige så snart kampen er blevet fløjet i gang, har vi to gode muligheder - dog uden scoring. Efter fem minutter kommer den tredje så, og denne gang er der udbytte. Vi sætter et glimrende angreb op, hvor Jeppe Juhl finder Mauricio, som lægger et følt indlæg ind i panden på Storvang, der scorer til 1-0.
Både Rasmus Møller og Mauricio har gode chancer for at udbygge føringen, men vi skal frem til det 36. minut, før det sker. Igen er det Storvang, der scorer et flot mål, så der nu står 2-0.
Vi sidder på spillet, men kort inden pausen spiller gæsterne sig igennem. Rygaard redder flot og sikrer os en pauseføring på 2-0. 

Inden der er gået fem minutter af anden halvleg, får vi et straffespark. Storvang, som har muligheden for at score sit tredje mål i kampen, tager det, men han misser.
I løbet af anden halvleg har gæsterne et par forsøg fra distancen, men de bliver ikke rigtigt farlige.
I kampens slutning scorer vi til slutresultatet 3-0 på mål af - ja, gæt hvem - Lasse Storvang, som fuldender sit hattrick, da han chipper bolden ind over keeperen. 
Vores gameplan, som var at komme hurtigt foran og derefter spare energi til kampen næste søndag mod Fuglebakken, lykkedes.
De tre point bringer os op på andenpladsen med 14 point efter syv kampe. Vi har to point op til førstepladsen Silkeborg KFUM, og et point ned til Agerbæk SF/Starup IF og Vejle B, der ligger på en delt tredjeplads.
Næste kamp er som sagt mod Fuglebakken KFUM Århus, som ligger på en sjetteplads med ni point. Sidste gang, vi mødte dem, vandt vi 2-1, og det håber vi selvfølgelig på at gentage.
Kampen spilles i morgen kl. 13.00 hjemme på HSM Arena.
Referatet kommer lidt sent, da trænerstaben har haft travlt.