Menu

Træningskamp: FC Djursland 0-3 Aarhus Fremad

image Foto: Young Work Productions
FC Djursland
10. marts 2019 kl. 20:56
Nederlag i anden sidste træningskamp.

Et velspillede Aarhus Fremad hold, gav os en lektion her ganske kort før først turneringskamp - men en lektion vi helt sikkert kan bruge i den sidste del af opstartsfasen - inden der skal spilles om point.
Aarhus Fremad kom ud til dagens kamp med et rigtig stærkt danmarksserie-hold, hvor en god håndfuld spillere fra deres divisions-hold var med for at få kamptræning.
Efter 20 min spil af 1. halvleg var stillingen allerede 0-2 til Aarhus fremad - I to situationer var vi langt fra afklaret nok - hvilket blev omsat til mål.
Aarhus Fremad var foran FC Djursland i tanke og handling.

Justering af formationen og mere fight, gav optakt til scoringsmuligheder for os. Fra starten af 2. Halvleg skulle der klart investeres mere i kampen - men et bump på vejen, kort inde i halvlegen, et gennemspillet Aarhus Fremad giver en endnu en scoring.
Vi forsøgte forgæves at få sat sit aftryk i dagens træningskamp.

Nederlag i anden sidste testkamp, Aarhus Fremad kommer rigtig stærkt ud til dagens træningskamp - og kan de holde dette format i Danmarksserien bliver det virkelig en skræmmende modstander for alle hold, et hold som sætter mange point ind på kontoen. Aarhus Fremad har 14 point på en 8. pladsen - mens at vi har 13 point på 9. pladsen inden turneringen genoptages - Vi mødes en enkelt gang i sidste halvdel af turneringen. Vi jagter begge hold minimum 7. pladsen, som p.t. indtages af AaB med 15 point.

Sidste testkamp spilles lørdag d 16 marts kl 13.20 mod Fuglebakken.