Menu

U19: 3-1 sejr mod Viby/AGF

image Foto: Allan Firgaard Jespersen
FC Djursland
07. oktober 2018 kl. 21:23
U19: Det blev søndag, hjemme imod Viby/AGF til en 3-1 sejr

Efter sidste uges trælse nederlag til Odder havde vi ryggen mod muren hvis vi gerne vil holde liv i drømmene om også at spille Liga 1 til foråret.
Da vi samtidig var udfordret af udlandsrejser og små og store skader var vi noget spændte på dagens kamp.

I den modsatte kamp, vores første på dette plan, var vi bagefter skuffede over uafgjort, og i dag kunne vi ikke bruge uafgjort til noget.
Men fantastisk vejr og en dejlig bane 1 trak op i humøret. Felipes oplæg var at vi skulle nyde kampen, spille vores spil så måtte vi se om det kunne bære. 
Andreas på mål, Mikkel, Firgaard, Birkedal og Busse som de 4 bageste. Midtbanen var Lasse som skraldemanden suppleret af Ring og Nichlas. En Oliver på hver kant og Sander på toppen. Vogel, Dissing og Tøtte startede på bænken.


Vi fik en ok start - var mest på bolden og Viby/AGF kom ikke frem til så meget, men der blev gået til vaflerne. Vi forsøgte at få spillet ud over kanterne så Oliver og Oliver kunne udfordre og måske komme til indlæg.
Efter godt 20 minutters får vi bolden ind i Viby/AGF’s felt og efter lidt pingpong får Oliver Jensen bolden headet over stregen til en forløsende 1-0 scoring.
Ganske få minutter efter får Firgaard et gult kort for en, fra vores vinkel, ganske harmløs forseelse, men 10 min i undertal lige efter vores føringsmål. 


Vi lader os ikke gå på af modgangen og producerer stadig gode muligheder. Efter ca. 35 minutter spiller HJ Tøtte fri med målmanden, men et lidt for langt træk gør at vi ikke får noget ud af det.
Så går det som så ofte før - ganske få sekunder senere ligger bolden i vores mål og stillingen er 1-1. Det er også pausestillingen.
I halvlegen snakker vi om at vi skal holde hovedet højt og koldt, blive ved at hjælpe hinanden og så få lidt mere og bedre kommunikation. Men vi glemmer lynhurtigt de gode ideer og kommer ikke rigtigt ind til 2. halvleg. De første ca. 20 minutter halter vi bagefter - en sidste-øjebliks-tackling af Busse og en feberredning af Breum holder os inde i kampen.


Men bedst som vi står og frygter en Viby/AGF-scoring beslutter deres forsvar at spille HJ fri - den store chance udnytter han, så vi med et kvarter igen er foran 2-1.


Viby/AGF holder ikke op med at kæmpe for sejren, der er mange tætte nærkampe.
Men i det 89. minut vælger Viby/AGF’s forsvar igen at spille en af vores spillere helt fri, denne gang var det Dissing der sagde pænt tak for gaven og bragte os på 3-1.
Den stilling holdt vi kampen ud, så vi holder lidt snor i 4. pladsen som betyder Liga 1 til foråret.


Det er dejligt at se at vi altid har erstatninger klar når folk tager ud og rejser eller er skadede, sikke en formidabel brede og sikke en gejst i viste i dag.
Tak for opbakningen i dag.
Næste kamp er på søndag hvor vi skal en tidlig tur til Hobro, som pt. ligger nr. 2 i rækken.