Menu

U19: De unge hajer vandt hele 7-2 ude mod Vejle B

image Foto: Allan Firgaard Jespersen
FC Djursland
12. november 2018 kl. 10:11
De unge hajer vandt ude mod Vejle B, hele 7-2 som gav tre fortjente point til tabellen. Læs et referat af kampen her.

Før weekenden holdt vi lige akkurat 4. pladsen som giver fortsat adgang til Liga 1. lørdagens kampe gav os ingen fordele Hobro tabte hjemme til Viby/AGF som derved overhalede os i tabellen. Vejle har tidligere været 1'er i puljen, men har taget nogle store tab på det sidste.

For at være helt sikker på forbliven i rækken skulle der points på kontoen i Vejle - som slog os i Grenaa.

I oplægget startede Felipe med at takke for sæsonen - så er det jo overstået! Vi er kommet rigtig langt de seneste måneder. Da vi stillede op til den første kamp i Viby, var vi rent faktisk glade for at være med, i dag er det ikke nok vi VIL have mere!

Vejle startede med at lægge et højt pres, de kom tæt på, men fik ikke scoret. Vi var lidt for langt væk fra vores direkte modstander. Men efter 9 minutter får Sander et frispark som Ring sender ind bag i feltet, vi får et hjørnespark ud af anstrengelserne. Rings hjørnespark ender ved Vogel som med venstreskøjten sender bolden i mål - 0-1.

Vejle presser stadig og vi står lavt - efter 22 min må vi give hjørne som i første omgang bliver vekslet til en udligning - heldigvis bliver målet annulleret for offside.

30 min HJ får en pause - Dissing kommer i spil. Kort efter forærer vi en chance væk og VB får udlignet.

Kort tid efter får VBs nr. 4 et gult kort for en voldsom tackling mod Sander. Vi får ikke for alvor noget ud af overtallet - Diego har en god solotur som afsluttes med et skud på overliggeren. Sander får en kort pause - HJ kommer ind igen. Han er lige kommet ind, da han bliver kantet i feltet. Oliver Jensen scorer sikkert på straffesparket. Kort tid efter scorer Birkedal på et flot hovedstød efter hjørnespark fra Ring. 1-3 ved pausen, så måtte de godt fløjte den ulige kamp af. Dommeren bytter så den ene linjedommer bliver hoveddommer og vi er klar til 2. halvleg.

Vejle forsøger stadig at presse os tilbage på banen, vi står til dels lavt, men vi er meget farlige på omstillinger - HJ, Oliver og Sander er hele tiden på tæerne. Det er vores forsvar og midtbane også, der bliver kæmpet og spillet.

HJ bliver sendt afsted i venstre side - Dissing følger med på midten. Da HJ har rundet sin mand og nået baglinjen afleverer han flot til Dissing som kan øge til 1-4 (nu kan det ikke gå galt .... men Felipe hvisker "Hobro" ...). Vi fortsætter med at forsvare godt og forsøge at spille os ud af problemerne - på en anden bold tager Ring chancen lidt uden for feltet og øger smukt til 1-5

Med et kvarter -. eller noget - tilbage sender Ring et hjørnespark helt bagerst i feltet, der står Sander som med et kanonhug øger vores føring til 1-6 - så gør det ikke så meget at et skud udefra smutter under Breum til 2-6.

I de døende minutter slipper HJ igen af i venstre side - han lukker festen med et følt skud i langt hjørne.

Vi har gjort vores - en helstøbt holdindsats, karakteriseret ved Tøtte som tog turen med til Vejle som 15.mand velvidende at mulighed for spilletid var begrænset!

Sejren betyder at vi nu ligger nr 2 og med en sejr over Skibet IF på hjemmebane på søndag kl 14 kan vi sikre os et forår i liga 1.

Vi håber mange vil lægge vejen omkring HSM 'Arena på søndag - der er gratis entre!