Menu

U19: De unge hajer vinder Liga 1 efter en 3-0 sejr over Skibet IF

image Foto: Allan Firgaard Jespersen
FC Djursland
19. november 2018 kl. 17:38
De unge hajer vandt på hjemmebane 3-0 over Skibet IF og sikre sig dermed en første plads i rækken

Efterårets sidste turneringskamp hjemme mod Skibet IF. De seneste resultater har maget det således at al stadig kan ske. En sejr eller uafgjort og vi er fortsat i Liga 1.

Dagen startede med en gang fællesspisning hvor forældre, søskende mv var samlet til spisning og oplæg inden kampen. Den lækre mad fra De stolte slagere - Grenaa Slagtehus og et par gode historier fra Felipe lagde en god grund til dagens kamp.

Det taktiske oplæg var to ændringer - pga skade måtte Diego udgå - Oskar tog en plads i midterforsvaret og sendte Firgard ud på venstre back. Lukas har leveret solide præstationer på det seneste så han tog plads på midtbanen i stedet for Svit. Ellers business as usual - its our team, our match - enjoy!!

Før de første kampe var vi tilfredse med at være med i Liga 1, men nu var vi 2 x 45 og en sejr fra at vinde vores pulje i den 3. bedste U19 række i landet.

1.halvleg var et langt og solidt pres mod Skibets mål, vi spillede os frem til mange gode, store chancer - havde et skud på overliggeren - men nullet holdt halvlegen ud, selvom vi måtte undvære Oskar 10 minutter pga gult kort.

Vi kom desværre også til at undvære Mikkel Sloth, resten af kampen - et hændeligt uheld i kamp om bolden sendte ham på skadestuen med et brækket håndled - god bedring Mikkel!

I pausen fik vi resultatet fra VSK - Viby/AGF. Det uafgjorte resultat betød at vi får forlænget opholdet i Liga 1 foråret med.

I pausen snakkede vi om at fortsætte presset, det skulle nok lykkes.

Men der skulle gå næsten 10 minutter frø kaptajn Vogel på et vidunderligt indlæg fra HJ kunne sende bolden ind bag en uhyggelig velspillende Skibet-keeper til en beroligende 1-0 føring.

Blot 5 minutter senere er det igen HJ, der sender rækkens topscorer afsted med en flot aflevering - 2-0 nu kan/må det ikke gå galt.

Da Sander efter 63 minutter på et indlæg fra Ring gør det til 3-0 kan vi så småt finde champagnen frem.

Vi har flere lige-ved-og-næsten Tøtte, Firgaard, Dissing m.fl. men det bliver ved de 3-0 og vi vinder puljen!

I en sæson hvor vi synes vi har måttet kigge langt efter opbakning fra FCD og moderklubberne har vi gjort det ingen troede var muligt - vi har vandt puljen i landets 3. bedste U19 række, vi har gjort det på et fantastisk sammenhold - its our team - og en opbakning fra forældre der siger spar 2.

Liga 1 i foråret kommer til at betyde lange køreture og hårdt arbejde.