Menu

U19: Sidste træningskamp resulterede i et 0-4-nederlag

image Foto: Allan Firgaard Jespersen
FC Djursland
04. marts 2019 kl. 22:49
Godt spil og skudtræning resulterede i nederlag i sidste træningskamp

Når vi har en dag hvor bolden ikke vil over stregen - 4-5 afslutninger på overligger/stolpe og vi samtidig lukker 4 kasser ind, så er det svært at vinde.

Men kampen mod Viby/AGF - som vi vandt 4 points mod i efteråret - var en lærestreg her kort før sæsonstart.

Vi styrede spillet, havde helt fra kampens start, var aggressive i vores pres, vi fik bolden ud over kanterne.

Den første halve time havde vi mange gode forsøg, mest fra vores højre side hvor Mikkel, HJ, Jensen, Dissing og Sander havde flere gode tilbud, men også Taylor listede et par gange med frem og havde blandt andet et rigtig godt langskud som AGF/Vibys fremragende keeper fik vippet over mål.

Omkring den halve time har først Jensen et godt langskud, så har Sander et godt hovedstød og Taylor endnu et godt langskud, men efter endnu et godt forsøg på overliggeren får 'AGF/Viby en omstilling hvor de scorer til 0-1 på deres 2. forsøg på mål.

Kort tid efter - på deres 3. chance, endnu en omstilling, scorer AGF/Viby til 0-2.

Før pausen - på deres 4. forsøg på mål - hovedstød efter et frispark kommer vi bagud med 3 - på trods af at vi har spillet godt og haft en masse gode tilbud.

Pause - Felipe skælder lidt ud, vi skifter lidt og har håb om at vi kan lykkes med at få scoret i anden halvleg.

Men ret hurtigt i 2. halvleg får vi først gult til Sander og derefter får en formodet hævnakt gult til HJ. Overtallet får AGF/Viby til at skrue op for presset - de får nogle gode tilbud - som forsvar og Breum får afværget. Kort efter at vi er blevet fuldtallige scorer AGF/Viby til 0-4, som bliver kampens resultet, selvom vi har flere gode tilbud - det går bare ikke vores vej.

Vi spiller, langt hen ad vejen en god kamp, vi spiller os til et hav af chancer, men der skal scores på bare nogle af chancerne hvis vi tillader os at lukke 4 ind. Nu er der et par uger med træning - så venter første turneringskamp 17. marts 15.15 mod Jammerbugt FC.