Menu

U19: Smalt nederlag til Vorup FB

image Foto: Allan Firgaard Jespersen
FC Djursland
14. april 2018 kl. 10:04
I går tog U19-holdet imod Vorup FB på hjemmebane i en intens kamp, vi skulle have fået mere ud af.

I går spillede U19-holdet hjemme mod Vorup FB. Kampen skulle egentlig have været spillet i Stenvad, men da banen derude endnu ikke kan bruges, blev det til endnu en hjemmekamp på kunstgræsbanen.

Vi har desuden ikke de bedste erfaringer med Vorup, som tidligere har slået os i træningskampe.

I forhold til de tidligere kampe var der lidt omrokering hos os på midtbanen og i forsvaret, men med gode træninger op til kampen forventede vi ikke, at det skulle give større problemer. Anfører Robin Arvid var i målet, mens Birkedal var rykket tilbage i forsvaret, som ud over ham bestod af Schultz, Vogel, og Wulff. På midtbanen var Oliver, Jens, Lukas og Ring. Helt fremme var Sander som targetplayer og Fox til at tage løbene.

Vi starter aggressivt. Allerede efter to minutter har Schultz et kvalificeret langskud, og efter seks minutter får vi et mål annulleret for offside. Vi presser på og har en del spil, men det er som om, vi er lidt for længe på bolden og mangler måske nogle løb. Vi har svært ved at finde de helt rigtige løsninger, og efter ca. 10 minutter spiller Vorup sig til en stor chance i vores venstre side, men anfører Robin Arvid er på plads med en god redning.

Kampen er intens med mange nærkampe, og vi har nogle gode forsøg fra både Sander og Ring. Efter en halv time bliver Lukas spillet helt fri på en fin stikning ned i midten af
banen, men en meget skarp offside punkterer den drøm. I stedet spiller Vorup sig lige efter igennem i venstre side, og Nicklas Andie Nielsen bringer Vorup foran 0-1.

Allersidst i første halvleg sender Schultz en perfekt aflevering til Oliver, som sender et flot skruet skud på stolpen – men kun lige ved og næsten.

I pausen skifter Schultz med Tøttrup, så vi starter derfor anden halvleg med tre mand i forsvaret – for vi bryder os ikke om at være bagud.

Vi er dog knapt kommet i gang, før Vorup har et meget kvalificeret hovedstød. Vi svarer igen, og Tox får en friløber, men målmanden er på sin plads. Lidt efter får Tox endnu en chance, og denne gang er han mere skarp - han udligner til 1-1 efter 50 minutter.

Glæden varer kort, for minuttet efter har vi ikke fået armene ned, og på et umiddelbart ufarligt indlæg bliver bolden sendt i kassen af Vorups Niklas Kastbjerg, og vi er igen bagud.

Presset fortsætter, og dermed er der også mange nærkampe. Der bliver tilladt mange slag og skub indtil ca. 15 minutter før slut, hvor Vorup får en advarsel og dermed 10 minutter i undertal. Vi sætter endnu mere pres på, men vi er ikke gode nok til at få sendt bolden i feltet.

Selvom vi har mange forsøg fra tæt hold, må vi gå fra banen uden points. Det er vi naturligvis hverken glade for eller tilfredse med, for vi kunne have fået mere ud af kampen.

Nu er der 14 dages kamppause, undtagen for dem, der skal spille S2 og JS. Vi glæder os til at komme på græs igen, når vi på HSM Arena den 27. april, St. Bededag, kl. 13.00 tager imod HOG/Hinnerup, som ligger lige under os i tabellen.

God weekend!