Menu

U19: Stadig ubesejret efter tre kampe

image Foto: Allan Firgaard Jespersen
FC Djursland
09. april 2018 kl. 12:20
I søndags spillede U19-holdet 1-1 ude mod Silkeborg KFUM i en tæt og intens kamp.

Nummer et mod nummer to på årets første sommerdag - det var absolut en køretur til Silkeborg værd. Afbud gjorde, at vi fik brug for hjælp fra JS-truppen, så vi havde derfor lånt Jacob Munk, og også Frederik Firgaard trådte til og gav en hånd med. Nøgleordene er stadig possession, pres og organisation tilsat villighed til at løbe for holdkammeraten ved siden af.

Vejret var fantastisk, nyt spillertøj og forholdene var rigtig gode - hvad kunne gå galt? Start-11'ren var Robin, Schultz, Vogel, Oskar, Wulff, Jens-Christian, Birkedal, Munk, Ring, Oliver og Toxbro - på bænken Lasse, Lukas og Firgaard.

Det første kvarters tid er vi mest på bolden uden at komme helt tæt på. Vi kan sagtens mærke, at Silkeborg KFUM er et stærkt og godt organiseret hold. Efter 18 minutter slipper en angriber fri i vores højre forsvarsside. Heldigvis er Robin på sin plads og redder friløberen.

Vi er blevet bedre til at spille bolden rundt og have tålmodighed. Efter ca. en halv time sker der pludselig noget. Først er Schultz meget tæt på at få bolden over stregen efter et godt hjørnespark fra Munk. To minutter senere afslutter Tox på stolpen. Kort før pausen må Wulff udgå med en kæmpe vabel under den ene fod, og Firgaard erstatter ham. 0-0 ved pausen.

Anden halvleg er næsten lige startet, da Silkeborg kommer foran efter et angreb i vores højre side. De får et indlæg sendt fladt indover, og der får de den skubbet forbi Robin.

Vi fortsætter, og efterhånden har vi næsten alt spillet. Robin befinder sig mest langt ude af sit felt, og vi presser Silkeborg helt i bund.

Efter ca. en times spil skifter vi Schultz og Toxbro med Lukas og Lasse, og ca. fem minutter efter bliver Oskar væltet i feltet. Dommeren dømmer straffe. Ring bliver sat til at skyde, og han skyder i højre side, mens målmanden er gået til den anden side. Vi er på 1-1!

Resten af kampen er et stort pres på Silkeborgs mål. Vi har fine indlæg fra Firgaard og Munk og et par gode stikninger fra Birkedal. Vi har flere forsøg rigtig tæt på men har ikke den fornødne skarphed og/eller held og må nøjes med det ene point. Før kampen ville vi have været tilfredse med det, men som kampen forløb kunne, og skulle, vi have haft alle tre point.

På den anden side kunne vi også være kommet derfra uden point, hvis ikke Birkedal i sidste øjeblik var kommet på tværs og fik tacklet en helt fri Silkeborg-spiller få minutter før slutfløjt.

Forsvar, især Oskar og Vogel, spiller på et højt niveau og holder Silkeborg fra store chancer. Man of the match bliver dog Ring for en kæmpe arbejdsindsats, løbevillighed, og så scorer han på straffesparket.

Næste kamp er hjemme på HSM Arena mod Vorup fredag den 13. april kl. 18.00. 

Kom på stadion, og støt drengene!