Menu

U19: Uafgjort ude mod Vorup FB

image Foto: Allan Firgaard Jespersen
FC Djursland
12. juni 2018 kl. 20:50
I søndags spillede U19-holdet ude mod Vorup FB. Kampen bød blandt andet på fire stolpeskud og et godt mål af Oliver Jensen.

Med tre kampe igen har vi som mål at slutte på andenpladsen. Før denne runde havde vi fem point ned til Vorup og Hinnerup på trejde- og fjerdepladsen.

Selvom vi skulle spille i Vorup, måtte vi klæde om i byen Mørke, da der manglede et lysstofrør J. Men det klarede vi fint, og Rafael havde linet op til en god gang opvarmning. Felipe var optaget af en vigtig JS-kamp i Vejle.

Vi startede med Robin på kassen, og lige foran ham var Diego, Vogel, Oskar og Wulff. JC, Ring og Frue var på midtbanen. På kanterne var Oliver og Tox, og så  Sander som striker. Super-subs var Lukas, Tøtte og Lasse.

Som ventet blev vi angrebet af et hårdt pres fra Vorups løbestærke spillere. Men med en fornuftig og tålmodig boldomgang holdt vi dem næsten fra chancer. Efter ca. et kvarters spil spillede Wulff til Oliver, som tog et par træk og med et lækkert skud sendte bolden i det lange hjørne til en ønskeføring på 0-1.

Vorup er et rigtig godt hold, og vi fik en god kamp. Der blev gået til vaflerne, men ikke for beskidt.

I halvlegen skiftede vi kæde, så JC, Frue og Diego kom ud til en lille pause, mens Lukas, Tøtte og Lasse kom i kamp.

Vi var måske ikke helt klar. I hvertfald blev vi overspillet kort ind i andenhalvleg, hvor Vorup fik udlignet til 1-1, hvilket ikke var helt uretfærdigt.

Resten af kampen var vi spilstyrende. Vi havde mange gode opspil og flere gode chancer, mens Vorup var farlige på sine omstillinger. Vi havde en enkelt på stangen, Vorup havde tre. Den ene havde nær givet Vorup alle tre points til allersidst, men heldigvis reddede stolpen for Robin, som ellers stod til en assist for Vorup med et lidt halvkikset udspark. Samme Robin havde i flere situationer ageret redningsmand, så godkendt indsats fra anføreren.

Vi måtte nøjes med 1-1, så vi holder vores forspring på fem points til Vorup, men vi har nu kun tre point ned til Hinnerup, som vi skal møde i den sidste kamp i Hinnerup.

Men først skal vi spille sidste hjemmekamp på HSM Arena mod syvendepladsen, Grindsted, på fredag den 15. juni kl. 19.00, så kom og få en god start på weekenden. Vi glæder os til at se jer!